|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Bu araçların sorunu sıkıntısı var mı varsa yazarmısınız ?
Bir araç buldum 2001 model ıhlamur renk ilk sahibinden hata yok 1 yıl olmuş sıralı lpg taktırmış kendisi binbaşı emeklisi..Tahmini km 100000 Bu aracı alsam pişman olurmuyum ? kendimizi bildik bileli renault a biniyoruz sizce verdiğim paraya değermi ? Concorde dan sonra biniceğimiz için büyüklük sorun yaşatmıcak gibi.. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Temsili Resim.
__________________________________ Son Düzenleyen Jön Türk; 07-05-2010 15:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
fiyatı nedir?
ben çok beğenirim dediğiniz lagunaları, kronik problemi de yoktur. mecliste makamdada çokça vardı |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
16.500 17.000 gibi bitirmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
fiyat konusunda aklını karıştırmak istemem ama bence biraz daha pazarlık edin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
kaça çekiyim sizce ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Başka bilgi sahibi arkadaş ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Teşekkür ettim.
Araç hakkında biraz araştırma yaptım tamam on numara araç ama parça pahalı vs..Ocak söndüren diyorlarmış lakap olarak vazgeçtim bu ve bunlar gibi nedenlerden dolayı.. Konu kilitlenebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
yanlış anlama ama vazgeçme derim 99 rxt vardı bende daha önce çiçek 76 bin deydi ilk sahibiydik full orj kazasız belasız boyasız bunca yıl hiç bir sorun çıkarmadı sadece ve sadece duyduğum direksiyon kutusu bu araçlarda sorun onun dışında hiç bir problem ne duydum ne yaşadım ama kaporta parçaları pahalıdır bu araçların ama öyle ocak söndüren yada bütçende delik açacak bir araç değildir motoru kurşun gibi yıllarca sorunsuz hizmet eder ancak aynı şeyi tüketimde diyemem(lpg yoktu hiç baglanmamıştı km de 900 kuruş gördüğüm oluyordu
)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
alıcağım adam zaten emekli binbaşı asker adam temiz bakar diye yanaştım zaten. şimdilik başka bir alternatif yok bugün bakındım symbol vs var onlarda benim hoşuma gitmiyo. 94 concorde vardı onu sattım gibi bugün urfadan bi abi aradı bunlarn depoları büyüktür yigen dedi öyle ağa dedim verdik gibi işte bütçede artıcak verince.bir araba bulmam lazım cumaya kadar...clio3 Era vs bakıyorum en olmadı bulamadım lagunayı alıcam
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ef
|
öyle olcak söndüren tarzında duymadım ben 14 15 e biter işi
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
En son çare diyorum ona.
99 civic 1.4 is buldum 15e. off araba almak zor. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
sana tek diyeceğim 99 model ama hala daha arıyorum laguna rxt gibi dolu modeller bugün bile çok araba firmasında yok araç full resmen konuşan bilgisayar bile var
ama mümkünse lpg görmemiş ağır kazası belası olmayan eli ayağı düzgün koltukları eskimemiş tüm aksamları faal bir tane bul eğer dediğin araç temiz ise hiç kaçırma derim ama aklında bulunsun çok yakar benzini ama yaktığı kadar milletide yakar üzer cüssesine bakma çok seri ve hızlı bir araç
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
Biz 2 tane aldık sattık ; ilki 2001 model resimdekinin bordosuydu.Biz arabayı 100 binde diye aldık galeriden tabi sonradan bi araştırırızki arabanın km kafadan 350-400 binde
ancak 2 kere triger sıyırdı direksiyon hidroliği yüzünden çok masraf açtı bize tabiri caaizse batırdı bizi Sonra 99 model aldık çok bakımlı ve temizdi.Volvo motorlu olanlardan sesi fln çok güzeldi o motorun ve gözlemlerime göre 98-99 2.0 ler yani volvo motorlular renaultun motorlarından daha iyi gibi hem kronik arıza bakımından hem diğer yönlerden ki ustamızda öyle diyodu.Yani diyeceğim şudur ki ;1 kasa Lagunalar zamanının en donanımlı en rahat parça sıkıntısı olmayan öle sanıldığı gibi benzindede fazla yakmayan çok rahat bi araç bence temizse alınabilir.Aklımda kalan 2 eksisi var.Biri farlar kısa bi zaman sonra kararıo kötü bi görüntü oluşuyo(nedenini bilmiyorum)biride koltuklarının derileri ya çok hassas ya çok dandik hemen çatlayıp yırtılıyolar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
N7Q 2 kodluysa volvo motor olanlardan s40I lerde olan 2.0 ve 2.0t motorn kardesin olmasi lazim yanlis hatrlamiosam
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Concorde dan az çok nasıl bir gidişi olduğu tahmin ediyorum.Concorde ile milleti üzüyosam bununla neler olur ![]() Ama şuda var benzin olmuş 4lira + baykal zammı osu busu derken 5i bulur.İllaki lpg yada dizel olucak.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Doğrudur. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
volvo motorları 2000yılına kadar diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltin ama tüketimleri gerçekten fazla yerinde olsam lpg siz alır birtane temiz çiçek onu kendim lpg yapardım gönülüm rht olurdu yanlız 2000motor diye kanma 8v olanları 115 beygir sdc rxt modellerinde 16v ve 140 beygir 240 km üstüde zorlarsan görürsün ama yapma benzin ibresine kayar gözün
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
şanzıman ve motor volvoda kullanılanlardan.ortaklıkla alakalı
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:28 ::::

)

ancak 2 kere triger sıyırdı direksiyon hidroliği yüzünden çok masraf açtı bize tabiri caaizse batırdı bizi
Sonra 99 model aldık çok bakımlı ve temizdi.Volvo motorlu olanlardan sesi fln çok güzeldi o motorun ve gözlemlerime göre 98-99 2.0 ler yani volvo motorlular renaultun motorlarından daha iyi gibi hem kronik arıza bakımından hem diğer yönlerden ki ustamızda öyle diyodu.Yani diyeceğim şudur ki ;1 kasa Lagunalar zamanının en donanımlı en rahat parça sıkıntısı olmayan öle sanıldığı gibi benzindede fazla yakmayan çok rahat bi araç bence temizse alınabilir.Aklımda kalan 2 eksisi var.Biri farlar kısa bi zaman sonra kararıo kötü bi görüntü oluşuyo(nedenini bilmiyorum)biride koltuklarının derileri ya çok hassas ya çok dandik hemen çatlayıp yırtılıyolar.