|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımın 80 bın bakımı geldı 2005 cıvıc daha once servıste yaptıyordum bakımı cıfkurtlarda artık kendım yaptırıcam.Yedek orjınal olarak gene servıstenmı alıp yaptırayım,yada aksaraydan mı alıp yaptırsam ne gıbı farklar olarabılır..Sizce trıgerı degıstırmem gerekırmı servıs 100 bın dıyor ama malum sıkıstırdıgım zamanlar oluyor
Yapılacaklar; yag yag fıltresı polen bujıler duz,sanzıman yagı(+70 tl) fren hıdrolıgı gereklı kontroler servıs bunlar ıcın 415 tl ıstıyor sasırmıs olamalılar :S Tafsıye olarak parca alacaıgım yer soylersenız gıdıp alırım.Yada honda servısı? TEsukkurler __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
Son Düzenleyen cahitarsal; 11-05-2010 15:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
sen hondanın şanzuman yağının kaç kuruş olduğunu biliyormusun..
yag 55 tl en ucuz yag filtresı 10 tl polen 10 bujiler 30 sanzuman yagı 200 fren hidroliği 50 kaç yaptı. 350 tl yapıo kaba hesapla ki bunun aracının yattığı surece işlenen bi işçilik ücreti var bnce cok bişey istememişler. kayışları servis değiştirme diosa sen bı 10bin m daha bekle.. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
valla arkadaşım sanzıman yagı okadarda pahalı degil vteclere bile 10 40 koduklarını gördum en son baktıgımda sanzıman yağı 90 dı hangi marka olsdugunu hatırlamıyorum suan
ama bu bakım işi kardeşim tutar gene 400 fazla gibi gelsene bunun işligi var garantisi var falan bence çok pahalı degil ne olur sen yaptırsan 300 yatırırsın 200 e yaptırcagını sakın düşünme yanı |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Pure White
|
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
sanzıman yagı 70 (otomatık degıl duz) yag. f 16 bujı. 4*8 hava f. 40 polen 2. 45 castrol 10-40w 70 rot ve balans 50 fren hıdrolıgı 20 orjınal parca fıyatları bunlar sen bır tekrar hesapla.Yapıcakları ıslem bunlar servisin soyeldıgın.. __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |