|
|
#1 | |||
![]() |
2000 model manuel 1.6ies ek civic için tam sentetik şanzıman, difransyel, hidrolik ve motor yağı tavsiyeleriniz nelerdir? motor yağı edge 5-40 koyabilirmiyiz? 10-40 edge olarak yok mineral bazlı hepsi 10-40ların.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
2006 cıvıc ls de ben edge 5-40 kullanıyorum tanıtım semınerıne katılarak bu yagı kulanmaya basladım tam sentetık ve akıskanlıgı dıger 10-40 yaglara gore daha iyi motor calıstıgı andakı yaglama surelerıde farklı tabıkı sorunsuz kullanıyorum 8.000 km oldu acaba yakarmı dedım ınce oldugu için dedım ama henuz eksıltmesı yok.paylasmak istedım..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Atmosferik stock araçta 0w-40 öneririm ben, eğer kullanım kitapçığında aksini önermemişse.
Mobil 1 iyidir, uzun süredir kullanırım, çok memnunum. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
mobil 10w/40 kullan gerisini boşver..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bende sanzımanda magnatec 10w40 motorda 5w40 edge kullanıyorum memnunum
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|