|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaslar honda civic 1.6 ies aracıma bu sohc vtec kapağı taksam beyni değiştirmeden vtec açmak için vtec selenoidine shiftligt benzeri devir okuyabilen bir şeyle tetik verebilirmiyim...
yani kısaca beyni değiştirmeden aracıma vtec açtırabilirmiyim. ayar için zaten safc veya vafc takıcam __________________________________ Satılık RedREX |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
valla afc 250 lira p28 300 lira.değermi sen düşün? ayrıca olmaz zaten dediğin şekilde |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
olmama sebebini açıklarmısınz beyne girmek istemiyorum çünkü
sonuçta vtec selenoidine tetik geldimi en azından mekanik olarak vtec açılması lazım yanlışmı düşünüyorum __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
sence bunu yapan insanlar bunu düşünmedi mi de 10+ tane sonradan yapılmış sohc vtec var hepsi mantıklı eculaarla yönetildi
o dediğinde selenoid tetiklersin __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
mekanik olarak vtec açmak nekadar yeterli olacak ki.vtec açınca selenoide sadece bi tetik gitmiyor bu devirden sonra aracın afr değeri vs de buna bağlı olarak değişiyor.yağ basıncı değişiyor vs gibi birsürü detay var. orjinal tesisatını bozmak istemiyorsa Megasquirt de yapabilirsin.bu konuda erkut abi örnek yapıyordu şu an ne durumda bilmiyorum ama tek diyeceğim beyinsiz vtec vtec değildir
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: 06 pug partnerr -05 honda civic ep2
|
abiler benimde 98 1.4is hb aracım var bende aracımı 1.4 soch vtec yapmak istiyorum acaba anadolu yakasında bu işlerde uzman kimi önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: yok
|
1 adet shift light kaliteli bisey olsun yoksa vtec kacar 1 adet röle 1adet safc kablo,kablo makaronu vs vs shift light devresi ile vtec acarsın istedigin devirde safc ilede yakıt hava karışımını ayarlarsın
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
o şekilde çalışan bi ex görmüştüm hatta geçenki typ-r gibi konsolun içinde duruyodu devir saati
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
böyle bi fikir nasıl edindiniz merak ettim şimdi? safc ile hiç bişey yapamazsın. vtec kapak yapacaksan kesinlikle beyin işine gireceksin. o devir bandında alacağın benzin ateşlemeyi nasıl yönetmeyi düşünüyosun? vtec öncesi düşük devir ve yüksek devir bandı tablolarını nasıl düzenlemeyi planlıyosun? sensörlere müdahale şansın yok. rev limite müdahale şansın yok. sadece tetiklemek yetmez seloneidi. daha bunun gibi bi sürü şey...
Son Düzenleyen chare; 24-12-2010 22:20. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: LEON 2.0 TFSİ
|
konu hortmuş bu arada bakmadan yazdım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Boşuna heyecan yaptın mustafa
![]() ama dediklerinde çok haklısın iş sadece selenoid'i tetiklemekle bitmiyor malesef
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
ahhhh ahhhh ben bu soruyu erkuta sorduğumda dünyanın makarasını geçmişti benimle
olmaz arkadaşlar olmaz kapak vtec selonoidi distiribütör beyin yağ pompası bunlar öncelikli bunlar olmadan sohc vtec olmaz olur ama heves kursakta kalır __________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
amatör sohc vtecçiler için yazdım ahhahahhahaha
![]()