|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pure White
|
2001 model 80 bindeki 1.6ies aracımın debriyajı son zamanlarda cok yukarda kavramakta vede debriyaja vitesteyken bastığımda titreme yapmakta .
muhtemelen debriyajın sonuna geldik.diyorumki bn bunu orjinal yerine stage 1 yada stage 2 ile değiştireyim. evet ne önerirsiniz exedy ? act ? stage 1 mi 2 mi ve neden . aracımda soft olarak kullanıyorum suan filtre kitim ve egzosum var manifoldum yolda bu aradalar aklımda p28 de var yaklasık 2-3 ay snrda komple düz boru yapmayı düşünüyorum. kullananların yorumlarını bekliyorum. bu arada ebaydan yada aftermarket websitelerden bakarken ies ler dx olarak mı geçiyor??? __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: D14A4 HB.
|
orjinalden şaşma derim FCC set al sorunsuz yola devam..
__________________________________ "I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!" ![]() [SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende fcc var memnunum tavsiye ederim
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
stage 1 yada stage 2 neden deilde oem??
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
güncel dir..
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yokmu önerisi olan.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
güncel arkadaşlar neden oem yada neden aftermarket??
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
güncel diyip hortlatalım banada lazım bu
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Stage1'lerin hepsi zaten oem yerine geçebiliyor. Alıyorsan hangi markanın olursa olsun Stage2'sini almak daha mantıklı olacaktır
Sonuçta olay sadece kavramakta, kalkmakta değil krankta üretilen gücü en iyi yere nasıl aktarmanın sorusuna cevap bulmak olacaktır.Bu speclerde de Stage2 debriyaj tam karardır
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
valeo kesinlikle almayın diye duyuyorum ben fcc alıcam orjinal buymus zaten stage 2 dediğiniz her baskı balata için geçrlimi? alırken ne diyip alcaz?
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
FCC kullanıyorum bende hiçbir sorun yok tavsiye ederim orjinden şaşmayın
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
ben 1.4 u me alıcaktım sahıbden de buldum ancak 1.4 degılmıss
sıfır satıyorr senınkıne uyarr fıyat da ıyı ıncele konus tavsıye ederım lan no: #29366487 __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:32 ::::

Sonuçta olay sadece kavramakta, kalkmakta değil krankta üretilen gücü en iyi yere nasıl aktarmanın sorusuna cevap bulmak olacaktır.

zor buldum