|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Arkadaşlar aracımda DC son susturucu kullanıyorum ve hazırı bulunmadığı için headers + düz boru yaptırmak istiyorum. Benim aracımda Performansa hatrı sayılır bi katkısı olur mu değer mi değmezmi , kaçlık boru yaptırmalıyım, tavsiye edeceğiniz yerler ve ortalama maaliyetleri vs. hakkında yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
34 akn 44 __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
motorun 1.6 mı 2.0'mı? motorda başka bir değişiklik varmı yazabilirsen daha sağlıklı fikir önerebilirim.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
2002 140 hp lik 2,0 benzinli , şuan sadece cai ve bujiler var headers ı falan da yaptırdıktan sonra tekrar yazılım attırıcam...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
60'lik takarsan geri basınç olmaz tam uyar.. ama 70 likte olur gibime geliyor ama geri basınçdan çekiniyorum.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 29-05-2010 13:50. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bence yararı olur 60lık egzozun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kanxlarım teşekkür ederim ama daha ayrıntılı bişeyler lazım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
ben 60 lık krom borudan yaptırdım.boru maliyeti 80gbi tuttu. tel spiral de 50 tl fln.
ortaya susturucu koymadım. ama koymak gerekiyor. herhangi bir sıkıntı yok.gayet memnunum. 350 gbi bi rakama toparlarsın sanırım. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
orjin boru 52 bizde. sizde nedir bilmiyorum ama motor aynı. aynı olsa gerek.
spral kullanılabilir. neden olmasın. orta susturucu lazım çünki ses çok çıkıyor.racing motor gbi dolanıyorsun. eğer sorun yoksa ses konusunda susturucusuz da olabilir. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bütçe varsa Antalyalogy'nin yaptığı egsoz sistemini yapın.
Orta susturucudan önce bir vana koydu.Vana açıkken düzden çıkıyor kapalıyken son susturucuya kadar gidiyor gaz.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 29-05-2010 13:54. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
En güzeli Varex
![]() .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ben zaten önce headers ı yaptırıp bı susturucusuz sılencer lı bide sılencer sız denıcem durumuna gore koyup koymayacağıma ole karar verırım dıye dusunuyorum ama orj orta susturucu performansa ne gıbı etkıler ki ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
vana için eskıden araç deliniyordu şimdi ole mı bılmıyorum kı bu aralaar uzagım araştırak lazım ...
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() ![]() ama ses sılencerla dedıgım gıbı yeterı kadar azalırsa oyle yapmayı dusunuyorum __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
silencer egt yi arttırıyor diye duydum ama tecrübe etmedim.
orjin orta susturucuyu unut. daha büyük sport bişey seçebilirsin. ses istemiyorsan. edit: ayrıca sistem en başta kaç mm ise en sonda da o mm ile bitmelidir.bir yerde mm düşerse bi anlamı kalmaz.o nedenle orta susturucunun giriş ve çıkışıda 60 lık olmalı.orjinali işini görmez. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
headersi neye göre yapıcan?kat varmı?
öyle kafana göre headers ve kat iptali altlarını çok öldürebilir.zaten çok yüksek devirli bir motor olmadığım için belki chip ile desteklemek gerekir şuanki headersinden biraz daha geniş boru ile onun şekline benzer ve varsa kıvrımlarını biraz daha düzleştirmiş bi şekle sokardım custom yapılacaksa---orta susturucu sana ve polislere kalmış--sonda zaten dc var diyorsun.birde chip ile güzel bi yazılım sonucu daha verimli olur yaptığın işlem chip olmadan kafaya göre büyük borularla alt devir diye birşeyi kalmamış sadece böğüren ama 4-5binlere kadar can sıkan bir halede gelebilir __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |