|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
106 gtı da carbon clean yaptıran varmı acaba ıyı kotu goruslerınızı belırtırsenız sevınırım
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben yaptirmistim .. Bir kac kisi " hic girme o ise , enjektorleri soktur temizlettir "dedi , kimisi ise " faydasini gorursun " ..
Sonrasinda gercekten farkedilir bir fark cikti ortaya . 50 TL'ye arac 45 dakika calistirilarak ve ozel katki maddesi & benzin karisimiyla guzel bir sonuc cikti ortaya .. __________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Carbon clean genel anlamda kurum vs.. gibi temizleme amaçlı yapılır hiç yapılmamışsa kötü olmaz.
Enjektör sökülüp temizlenmesi ve ucundaki filtrelerin değişmesi ise tamamen enjektörlerin düzenli eşit bir biçimde sorunsuz işemesi anlamına gelir. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
bunu gsi için de konuşmuştuk. karbonu araç sıfır km den itibaren düzenli olarak yaptırırsan faydasını görürsün. eğer 100000 aşmış arabaya ilk kez karbon yaparsan sadece zarar görürsün....
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: a3 1.8T
|
benimde merak ettigim bir konu bu carbon clean gercekten yararlimi mi yoksa zararlimi
__________________________________ !! Yngwie J. Malmsteen !! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu tur muhabbetler de 10 tane adam gelir 10'u da farkli bir noktaya deginir.Cok kil kuyruk bir durum .. Tipki kimisinin PT 52 tak yay sapkasiz 15000 sonra kirarsin der , cok serttir vs .Kimiside ben 40000 kullandim birsey olmadi .. Kimisi der PT 51 cok gereksiz bir engantrik kimisi der harika ve tehlikesiz. Vs vs vs .
__________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
boş konuşuyorum mu demek istedin annamadım? __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bnde sımdıye kadar enjektor temızletmedım temızlendımı bılmıyorum hadı temızlenmedı dıye dusunelım sokulup...bende clean yaptırırsam banadamı zararmı mehmet gazıhanın bu konuya el atması lazım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: civic
|
kafamı kurcalayan bir sorun.. Bende Muyat arkadaşımız gibi duyduğum için vazgeçtim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bence sıfırdan ıtıbaren mantıklı maslakta ben yıllar once ustaya sormustum ben yaptırmadan once 100 bın ustu araclara tavsıye etmıyorlar ama hıc bır zararıda yok yapılmasında...
__________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: opel astra gsi
|
motorda birikmiş kurumları temizlediği için yüksek kmlerdeki araçlarda yağ yakma sıkıntısı olabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
100 bini geçmiş ise yaptırılması neden zararlı oturan kurum dısarı atılınca neden zararlı oluyor :S ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
aşınma sonrasında kurum tarafından doldurulan yerlerdeki bu kurumları temizlersen ne olur?
oralardan motor yağı sızar.yağ yakarsın. en basit tanımı. __________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ee nasl yapxz temzletmeyelimmi yoksa sokupmu temizletelim
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: civic
|
enjektör temizletmek daha mantıklı tabi oda eğer işeme yapıyorsa bunlar boşa para harcamaktan başka bir şey değil
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
en temizi bir kere nos basmak 50 lik jetle tertemiz yapar zaten
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Seneler önce onno ustaya gelen bu tarz bir soruya, " sıfır km arabaya her 20.000 de bir carbon clean öneririm, 100.000 km yi geçmiş arabaya ilk kez yapılması ise sorun çıkarabilir " gibi bir cevap yazdığını hatırlıyorum. __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |