|
|
#1 | |||
![]() |
arabam kaportada yatıyordu dikkatimi çekti debriyaj yağı eksikti baya alta baktım debriyaj alt merkezi şanzımanın üzerindeki parçadan sürekli yağ damlatıyor burda bir kaç parçacıyla konuştum var olduğunu söylediler ama adana malum 4 tane vti var büyük ihtimal 98 model 1.6 ies indir o parça acaba farklı bir parçamıdır yoksa 1.6 isele o parça aynımıdır
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
havasini aldirdinmi hic pompanin
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aldırdım sıkıntı o değil ya baya baya damlatıyor abi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Eg k20 TURBO
|
yarın ergün abiyi ara o sana nerden alacağını tarif etsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ihtiyar peki bunlar aynımıdır buldum bulmayada aynıysa alim
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bilen yokmuuu
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Eg k20 TURBO
|
ya sana ergün abiyi ara dedik
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
abi numarasını yazsana özelden bir bulamadım ki
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
önce bizi ara ozaman sor numarasını.resimdekinin aynısı oldumu yoksa SU
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
evet kanka bitirmeye çalışıyorum işte
|
|
|
|
|
#12 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
bende var vtin yeni gördüm aradığını
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ya bu vti la ozman ies inki farklı anladığım kadarıyla o merkez sen ne fiyat istiosun cem abi
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 96 dark blue vti 96 white ek9 spech vti
|
aynı dostum bende d serisinin alt merkezini kullanıyorum yani 1.6 iesin kini aldım ama sekil de aynı herşey aynı yani
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
sürüşte felan bir değişim olmadı dimi
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|