|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ae101 96 GLİ
|
Öğlen arabayı bi çalıştırıp gezeyim dedim fakat ilk marşa bastım araba çalışıyor fakat devir 0 da
bi daha kapatım açtım yine aynı belki geçer dedim çıkıp bi tur atim dedim hız hararet ve benzin normal çalışıyor devir satti 2 den 4 e geçerken birden geçiyor titreme yok sorun neyden kaynaklanıyor ??![]() acaba plazma kadranların yapıştırıcısı mı attı ?? o pek yüksek bi ihtimal değil ama kafamı çok bozdu bu babam yıkamacıya götürmüş bugün orda bişe yaptılar mı dedim sadece sildiler dedi.bu arada konu yanlış yere açtıysam özür dilerim aradım ama en uygun yer burası |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Makaleler&Teknik bilgilerde paylaşım yapıyoruz soru sormuyoruz , konuyu taşıdım.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:38 ::::

bi daha kapatım açtım yine aynı belki geçer dedim çıkıp bi tur atim dedim hız hararet ve benzin normal çalışıyor devir satti 2 den 4 e geçerken birden geçiyor titreme yok sorun neyden kaynaklanıyor ??