|
|
#1 | |||
Hangi K20a/a2 Aftermarket egzantrik seti ayarlı kasnak gerektirir ? Hangisi gerektirmez..? ve neden ?
Konu aldığmız motor : k20a / k20a2 STOCK motor (stock block internals) *Bide hangi setup lar da motorlarda yararlı/yararsız olur ? Piyasada çok kullanılan egzantik seti markaları .. -Skunk2 * Stg2 ve Stg3 1.generation 2.generation -Blueprint * stg2 ve stg3 -IPS .. -Crower / B.Crower *stg2 ve stg3 -Toda / n1 - n2 |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
ben bu konuda baya arastırma yapmıstım egzantrıklerı takarken.. sıbopları acma kapama zmnı degıstı surece kasnak gerekır. kasnaksızda kullanılır ama tam verım alınamaz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Konu baya eski ama bende araştırıyorum bayadır bagzıları kullanılır bagzıları kullanılmaz diyor 11.7 sıkıştırma ile stage 2 bir egzantriğe kasnak takmaya gerek varmı yokmu ?
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
hangı egzantrıgı taktgına baglı aslında.blueprınt dı sızınkı heralde.onda takman gerekıyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type R---Clio
|
bence ayarlı kasnak olsa daha iyi olur ama olmazsa da bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.verim açısından daha iyi olur ayarlı kasnak
__________________________________ BURHAN KOÇMAN PA TYPE-R |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende 200 sx icin araştırıyorum
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Konu hazır gündeme gelmişken 8800 çeviriyorum stg1 lerde lazım eder mi?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
yokmu açıklık getirtecek
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
sizin egzantrikte gerektirir galiba
mür:B.Aktepe __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jazz
|
yapmayın arkadaşlar adı üstünde.
dereceli egzantrik alır ayar yaparsanız atıyorum 12 hp almassanız 6 hp misali.. hangi araç olursa olsun egzantrik takılıyorsa ve limite yakın kullanılacaksa bence faydalı hem subap açma kapama zamanı açısından hemde döneceginiz devir açısından.. hee stage1 egzantirklerde subap kullanmıyanlar var ama saglıklı bir üst kapak için derecelinin yanına kasnak, subap, yay-şapka şart bence |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Ep3 Type R---Clio
|
__________________________________ BURHAN KOÇMAN PA TYPE-R |
|
|