|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaslar forumda arattım ama bulamadım boyle bır konu, bazılarımızın dikkatini çekmiştir honda civic vtec2 araçların fiyatları abartılı şekilde yükseldi özellikle manuel vites beyaz renk bulmak gerçekten zor, otomatik vites vtec2 ler manuele çevirmek mümkünmüdür yapan bilen araştıran arkadaşların bilgilerinden, fikirlerinden bilgi edinmek istiyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
yapan varmıdır bilemiyorum ama illaki çevirilir... sonuçta çok zor bir mekanizma ve bulunamayan parçası yok.. ben 91 integrayı bile komple orijinalde olduğu gibi düze çevirdim otomatikten... sadece maddiyata bakıyor gerisi kolay yapmak için... vtec 2 yide düze çevirmek ortalama parçaları 2000 lirayı bulur veya azda olsa geçebilir takmasınada 500 isterler yani nereden baksan temiz bir işcilikle 3000 lirayı bulabilir bu işler... tabi eski parçaları kaça satabilirsin yada kaça alırlar orasını bilemiyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: es7
|
şanzıman + beyin değişmesi lazım sorun olmaz değişir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Sadece şanzıman ve beyinle bitmiyor işte... vites kolu tertibatı, vites kolu tertibat halatları, volan, baskı balata, marş, gösterge, akslar, geri vites ışığı tesisatı, alt üst debriyaj merkezi, pedal takımı, motor kullakları....
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
liste düşündüğümden de kalabalıkmıs yapan arkadas varmı acaba rakam konusunda gercek degerlere ıhtıyacım var
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
amaç daha ucuza satılan otomatik alıp manuele çevirmekse astarı yüzünü geçer,,değmez..
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
Ben de otomatik alıp manuele çevirmenin mantıklı olmadığını düşünüyorum. Amaç düz ve beyaz bulmaksa herhangi bir düz civic alınıp beyaza kaplanabilir. Otomatiğe çevirmekten daha ucuz, zahmetsiz ve sağlıklı olur.
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
![]() şanzımana zaten deli para isterler. birsürüde parça değiştirirsin ki ecuda değişecek bu ikisine çok para isterler. evreninde dediği gibi beyaza kaplatmak en mantıklısı
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tsk ederım fikirlerini yardımlarını paylasan arkadaslara...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
![]() selamlar |
|