|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Vatandaşın birinde 206 GTI için sıfır Piper 313 derece diye bahsettiği iki adet eksantrik var, işimi göreceği sonucuna ulaşırsak alacağım.
1- Genel olarak aynı makineye sahip diye bildiğim 206 GTI a olan eksantrik benim aracıma uyarmı, 2- Ürünü aracımın kendi yay şapka vs. ekipmanı ile direkt olarak kullanabilirmiyim, 3- Bahsedilen eksantriklerin ikisinide almalımıyım, 4- Aracıma ne kadar güç getirisi olur, Artıları eksileri,benim yazmadığım fakat bilmem gerekenleri, ekstra bi masraf çıkartırmı vs. Bu konuda ilgili bilgili ustalarımızın acil yardımına ihtiyacım var. Saygılar...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
senin ilacın Schumi..
http://www.techturkey.com/forum/members/552-schumi.html |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Biri emme diğeri eksoz egzantriğidir... Eğer öyleyse ikisinide alsan iyi olur ama Avrupada falan bazen sadece emme kullananlar oluyor. Tork'u gönlük kullanıma daha uygun, eksoz emisyonunu daha aşşağıda tutuyormuş falan filan... Benim takip ettiğim VW makinları olduğu için çok net birşey söyleyemem senin motorun ile ilgili.
Birde 313 çok fazla yüksek değil mi? __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
313 derece çok yüksek, onunla birlikte kendi yay subap şapka takımını kullanamazsın direkt yakalarsın
![]() Trafikte zorluk çekebilirsin, günlük aracın olmaktan çıkar. Kapak sökülmüşken iyi bir ustada port polishte öneririm. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 | |
![]()
|
Ama dediğim gibi emin değilim... Sizin motorlar belki daha farklıdır... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Evet, egzantrik ile beraber kapağı yeniden uygun şekilde doldurman gerekecek stock yaylar çok yüksek deviri çekmeyebilir, Subap geri toplamassa piston ile sevişirler. 313 derece birde hidrolik iticiler ile çalışır mı acaba?
Arkadaşın dediği gibi port polish uygulaması da iyi olur egzantrik için kapak açarsan... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 | |
![]() |
![]() Faruk'un kullanış stili için uygun rakamlar bunlar yani maliyet olarakta bu. Kimse yanlış anlamasın kişiye ve aracına göre yorum yapıyorum ben
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Söylediğim gibi Faruk'un otomobili ile ilgili pek bilgiye sahip değilim, ama genel olarak yazdım ben.
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
313 harbiden çok yüksek. yay şapka itici gerekicektir ve dahası,+ şafağın dediği gibi açılmışken portpolish de yapılır. orjinal dereceleri kaç acaba? scumi bu 406yı biliyor baya araştırdı dengesiz.
Frk şöle sölim bu 278*278 http://www.youtube.com/watch?v=2AMRkUHDPWI |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bu arada pt52 benım aracıma uymaz herhalde dimi ? __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
schrick, kentcams gibi üreticilerin web sitelerinden, gir bak, parça seri numaraları seninkiler ile tutuyorsa aynı camler uyar... Parça numaraları uymuyorsa muhtemelen uymaz.
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
|
olayı pt52 olarak algılama sizde farklı pt mevzusu 60lı bişeydi galiba. senin işin derecesi ile ve oda varmı orjinalde(406için)? bu egzantrikler yapma çakma işi değil dimi hüner gibi mesela ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
anladım, valla vatandaş sıfır kutusunda falan dedi ama uygun olursa anlayan yetkılı bırıyle bakıp alıcam tabii ki
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
Kent cams ın sitesnden baktım 406 coupe deki motorsa pt80 85 arası eksantrkler war fakat 406 için başka bi sonuç bulamadm 206 gti için ise pt60 diye geçiyor
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
http://www.pipercams.co.uk/pipercams...n=17&engine=40
piper cams 313 lük yok sanırım? ki ztn 290 lıklarda bile hidrolik itici istemiyor... Rally demiş... O egzantrik trafikte adamın ve motorun canını çıkarır gibime geliyor. __________________________________ commodore 64 Son Düzenleyen Safak; 08-07-2010 01:18. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
|
anlaşılan bu iş yaş iş o dereceler bizi aşar bahsettıgınız gıbı piper ın web sıtesındende baktım yok ole bısey ...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
dostum 313 yarış tipi, rölanti bozulur gereksiz stop eder.rölantiyi yukarı alman lazım. macera arama bence eğer uyarsa 280/280 gibi birşeyler al...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|