|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
arkadaşlar benim aracımında eylül de muayeneye girmesi gerekecek,
- lastikler ve jantlar toplam çap olarak aynı ama jant orjinalinden bir boy büyük, lastiğinde et kalınlığı az....185/55/14....195/45/15 - 5 cm koni yay+koni sertlik ayarlı amortisör - header+sebring kat iptali+sebring orta susturucu+sebring geniş kazanlı son susturucu...ses 3000 devirden sonra azar azar çıkıyor - motorda simota açık hava filitresi kiti var - dereceli egzantriği, chipi anlayamazlar heralde ![]() - kule gergisi var - angel eyes mercekli sonar 6000k zenonlar var, far yıkama yok - camlarda açık siyah film var - arka camda spoiler, yandan kapı altlarında da dikkat çekmeyen spoiler var - içeride bagaj da fiberden yapılmış tesisat var, bagaj da 2 anfi+4 kolon+kapasitör, sigortası var - içeride 3 adet gösterge var, akü, wideband, vakum...bir de apexi neo var bu araç ne olur? ya da nereye götüreyim? ya da kime götüreyim sökmek takmak istemiyorum desem mümkün mü ?
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .
|
eş değer 2 modifiyeli ( xenon, kaput uzatma,body kit ,film vs.)araçtan
biri hafif kusurlu olarak , diğer araç ise 1.muayeneden geri döndü ve aracı full orjinal yapıp geçebildi.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Foto varmı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .
|
bu pc de yok ama bakarım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ef
|
egzoz sisteminden kalırsınız yaylar muamma degmez gibi gerisi ruhsatınızda hata yoksa ve yer varsa sıkıntı degil gibi hafif kusur durumundalar
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bir miktar parayı gözden çıkarırım diyorsan bana P.M at
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
full body kitle 18 jantla geçtik ama egsozdan bırakıyorlar. Tesisatı bilmiyorum
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
görseller, yürüyen aksam, ses sistemi,aydınlatma vs geçiyor yani hafif kusurları var. gerisini bilmiyorum.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ozellikle komple eksozdan birde bazen xenondan sorun çıkarabiliyorlar
aracın çok alçak değilse zaten yay jant vs takılmazsın bende 3.5 cm yayla normal geçmiştim
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
göstergelere karışmıyorlar.. ama egsoz sistemi varsa geçirmiyolar bende 3.5 yay,açık hava filtresi,kule gergisi,17 inç,cam filmi xenon,ledli stoplar felan bu şekilde geçtim ama tabi bi adamın olması lazım yani trafik takip işi yapan bi arkadaşın olması şart
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bir mikatmı eğer öle bişi varsa değil bir miktar baya miktarı çıkarırım abicim ben gözden
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
yürüyen aksamdan her zaman geçmez
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: gti
|
girdiğin istasyona göre değişiyor ben hala anlamış deilim kaç tane arac soktum
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
takarlarsa egzos(eksoz)a birde yaylara takarlar
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|