|
|
#1 | |||
|
TechWorks
|
Bir arkadasim motorunu toplayacak ve darton caktirmayi dusunuyor, ama gittigi usta konya spec çelik " savurma gomlek" cakalim demis. gt35 le 2.0 ustu bastik problem yapmadi demis hatta ayni firma cosworth e guide gonderiyormus. Bu gomleklerle ilgili bilgisi ve ozellikle tecrubesi olanlar yazarsa sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Nasıl gömlek ama? tipi önemli.
Closed deck aluminyum bloklara çakılan gömlekler hep savurma döküm ile üretilir zaten. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kanka bizde yaptık aynısnı yapmadık deil 300 hp gücleri alan hemde wrx yaptık ama biri vf34 dieri gt35 yani ben guvenerekten yaptırmam..şöle düşünün mıllet boşunamı dartona para verıo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
|
darton yapılıcak yüksek ihtimal zaten ama insan merak ediyo bu kadar idda olunca ortada o yüzden kullanları merak ettik.. o wrx noldu mesela hala kullanıo mu 300hp lerde
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
aslında bi yerden başlamak lazım, yerli sermaye olduğu için... peki garanti veriyormu sikinti halinde ? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
İşin aslı darton yokken konyada gömlek yapılıyordu 40 50 senelik belki mazisi var bu olayın.
Teknolojiyi ne kadar kullanıyorlar bu önemli. Sağlamlık konusunda ise tek söyleyebileceğim 20 ton yük çeken kamyon motorlarının gömleklerini yaptıklarını biliyorum uzun yıllar önce. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: e30'lar
|
aslında bende konya malı subop takımı sormustum m3 için guvenilirlginden sebp trw aldım ama fiyatı 1000E set olarak, konyada üretim ise 400 tl idi bukadar fark olduguna göre kalitede de illakş fark vardır=)
ama keske ulkemizdede argeye gereken yatırım yapılsada bizde elaleme para kazandırmasak __________________________________ butik@sonax.com.tr - 0216 385 96 77 - Fahrettin Kerim Gökay Cad.261/A Göztepe-Kadiköy www.sonaxbutik.com |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
yerli sermayeyi desteklemek iyi güzelde arabasına dünyanın parasını harcayan adam içinde o riski almak zor
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechWorks
|
daha azlitreyle o kamyonlardan fazla guc cikaricak |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
işinmi yok maxi? kozinin guideları bildiğim kadarıyla ingiliz malı bi yanlışlık olmasın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
herşeyi yaparız yapmasınada... kullanılan materiyale güvenemiyor insan... yoksa bana göre yapamıyacağımız motor malzemesi yada otomotiv parçası yok... ki uçak parçası imalatı yapan bir ülkeyiz... A380 için bile bazı parçaları üretiyor türkiyede birkaç firma ve dünya standartlarında...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
konya yapıyorsa korkmayın
__________________________________ et giren yere dert girmez.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
O firmayı daha önce duydum çok öncelerden,hatta kriz öncesi yurtdışı için üretimde yaptıklarını biliyorum.Konya diyince birden aklıma geldi.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechWorks
|
senmi aradın beni dün bunu sordun
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
|
başkası sandım sesinden seçemedim ondan sordum
şimdi kafam bastı
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
eğer firma koneks ise benim bildiğim cosworth'e ürün yolluyor zaten. cosworth'ün pistonları da konyadan gidiyor.
Fakat şöyle bakmak lazım, cosworth üretim maliyeti ingilterede pahalı olduğu için kendi spesifikasyonlarında konya'da ürettiriyordur. Geçenlerde 155 q4 için krank bile yapan bir firma bulduk. Fakat aynen sizler gibi bizler de önyargılı yaklaşıp gidip orjinal kranka 1000 tl bayıldık... Konya işi olan 400 tl idi. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|