|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
bilgi amaçlı yazıyorum bugün ankaradan mehmet çiftçi den orjinal crx pompası aldım orjinal olduğunu söyledi 235 lira para verdim pompa geldi garip bir amerikan markası erneyse dedim taktım böyle birşey olamaz pompa resmen damla damla benzin basıyor aradım tekrar bana orjinal ve hiç sıkıntı yaşamazsın diyen mehmet çiftçi pompayı geri almıyor yan sanayi olduğunu söyledim basmıyor dedim sana güvendimde taktım dedim ama malesef pompayı geri almıyor yani sizinde bilginiz olsun butür adamlarla iş yapmamak lazım güvenerek alıyorsunuz dünya para veriyorsunuz pompa basmıyor birde araştırdım gönderdiği pompa 1,3 litre ford fiesta pompası ben paramı kaptırdım başkaları kaptırmasın..
http://www.electricfuelpumps.com/Par...SeqNumber=3574 buda orjinal olduğunu idda ettiği ve bana gönderdiği pompa __________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... Son Düzenleyen E0041; 24-07-2010 21:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
geçmiş olsun öncelikle.fatura veya makbuz gibi herhangi bişey aldın mı ? eğer öle bişey aldıysan yasal hakkını kullanabilirsin. ama eğer öle fatura veya fiş vs vs almadıysan işin zor. benim de başıma gelmişti ve makbuzum falan wardı yasal hakkımı kullanıp ceza çekmesini sağladım ki bu tür şerefsizlere böyle davranmak gerekli.
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
Aklına gelmedimi kardeşim orjinal crx pompasının o paraya olmıyacağı geçmiş olsun dilersen bende modifeyeli var endyne
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
geçmiş olsun...keşke sitedeki arkadaşlar aracılığı ile alışverişi yapsaydın...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yazık olmuş be kardeşim. Neden dikkat etmedin.
Almıyor olayına da ayar oldum. Ne demek almıyor. Fatura vb. belge yok mu? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
nasıl alamaz, deseydın bu pompa bunun değil,bana yapsa öyle bişey g..tune sokardım o pompayı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
geçmiş olsun hocam, artık kime güveneceğimizi şaşırdık...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
Demekki 200 liralık adammış
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
böyle şerefsiz adam çok
keske alacağında bir arkadaşına baktırsaydın siteden bile arkadaşlar yardımcı olurdu ama ne bileceksin işte geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Bu devirde şehir dışı garantisiz alım satımlarda sözle yani
Ancak ve ancak tanıdığınız,güvendiğiniz birinin önerisi yada tanıdığı direkt olarak kişiler ile girin yoksa alım satım işine girmeyin. Buna benzer bir durumda arkadaşın başına gelmişti sonu hüsran. Geçmiş olsun. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
http://www.hondaotomotiv.com/index.htm
bu adamın firması burası sanırım.adam zaten mal büyük ihtimalle.resmi honda logosu kullanıyor.şikayet edin hayatını karartsın hondanın avukatları |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
valla az çok alışverişim olur ayda yılda bir sıkıntılı mal almadım gerçi bana ford benzin pompasını uzatacak orginal honda diyecek kafasına atarım bilirler de bi gittiğimde soruyum bakalım neymiş olay değiştirmedik derse mal almayı keserim olur biter illa ankaradan mal alacaksan yareni dene sorun yaşamazsın ilgilenirler
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
O paraya imkansiz bisi. Gecmis olsun. Orj parca ya yurt disindN gelip satarsin yada servisten alirsin baska bi sekilde olmaz
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Ne güzel iş hem satıor hem geri almıyor.Hemde başka arabanın parçası.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
|
kargo belgesi veya faturası ile başvurabileceğim bi yer varmı 200 lirasında değilim ama zoruma gidiyor
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
kaymakamlıkta tüketici hakları diye bir yer vardı sanırım okan.oraya bir sor
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
sen bu konunun linkini yolla ona aga.
okusun burasını bi. 200 lira kar yapçam derken bu sitedeki müşterilerinden olmasın. __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |