|
|
#1 | |||
![]() |
Yeni aldığım hondanın LPG'si var projesi var faturası var ama işletilmemiş ben bunu tekrar muayeneye girip tekrar işletmek yerine 2011de aracın muayenesi bitiyor o zaman işletsem ne olur yada ne olmaz yada nolur nolmaz
napmak lazım kanımca
__________________________________ YARZUMSİN YSNVTEC BEYKOZTEAM |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
lpg takıldığı tarihten itibaren 1ay içinde fatura ile birlikte işletilmesi gerekiyor diye biliyorum
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
5ay önce takılmış faturalanmış zaten bu zamanı aştı geçti ben olmuşken 1 seferde bir kere masraf yapıp geçsin diye düşünüyorum ama astarı yüzünü geçermi
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
55 liramı ne cezası var.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
1 ayı gectikten sonra polis yakalarsa mucx mucx
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
cezası var ama çok bir şey tutmuyor dıye bılıyorum. eğerki 2011 e kadar işletmezsenız kesınlıkle o elınızdekı projeyı faturayı kaybetmeyın o belgelerı montaj yapan yer bır kez verebılıyor sadece..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
evraklar elimde oldugu sürece 50/60tl cezası verilip işletilebilirmi ! 1sene sonra sıkıntısız
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
vay arkadaş yaaaa lpg li arabaları mı çekiosun sen
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aslında bu sefer 1,6 yada vtı düşünüyordum
1,6oldu ama gazıda varmış maden var bu nimetten yararlanak dimi 180/200yaksın bol bol gezim sonra bakarım caresine
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
hee o zaman tamam 1.4 olsaydı ayıptır yaaa sök dicektim abi
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: ETN88
|
evet evraklar elınde olsun her turlu ısletırsın.ama ceza bıldıım kadarıyla o fıyatlarda daha fazlada olabılır istersen onu arastır.yanlıs bılgı vermıyım __________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: civic
|
bence işletme vizen bitince gider halledersin ben şimdiye kadar hiç duymadım polisin lpgye baktıgına
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
zaten lpg belli bile değil bulma sansı çok zor bağlarsada seve seve yaptırcazda ben iki iş olmasın muayene zamanı gelince aracın o zaman lpg yide işledim derdindeyim aslında
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: her daim gerekli
|
Yakalanmadığın sürece sorun olmaz. 2011 de muayene vakti gelince de , lpg kitinin markasını montajını yapan bir firmaya gidersin ,oradan belli bir ücret karşılığında fatura ve proje alırsın. Onunla beraber lpg ve araç muayenen yapılır. Ardından emniyete gider lpg yi ruhsata işletirsin.
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
doğru faturayı tekrar kestirebilirsin ama zaten faturanın kdvsi de ceza kadar tutar çnkü ceza 45 lira mı ne.. ben daha yeni yaptırdım aynen bahsettiğin işlemi.. şimdi hiç masraf etme bekle muayne zamanı gelince halledersin 45 lira gibi bi ceza kesilicek ruhsat değişicek 54 lira da o..
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
aynen böyle sanırım bir çok kişide aynısını dedi böyle yapmayı düşünüyordum mantıklısıda bu sanırım !
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |