|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar,
Mazda RX7 FD3 hakkında sorularım olucak. Araca oldukça büyük ilgim var. Türkiye 'de bildiğim kadarıyla 4 tane var bu araçtan. İlanlarına rastlamadım, sadece birisini canlı olarak sokaktan geçerken gördüm ve içimdekiler depreşti. RX7 'nin kullandığı 1.3 Wankel motor oldukça yakıyor, swap neredeyse %90 kesin gibi. Aracın + ve - 'lerini birde sizin ağzınızdan dinlemek istedim. RX7 Yurtdışından getirtme vb. imkanlar nelerdir ? * Teşekkür Ederim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AE86
|
Türkiyede beceremedikleri için rotary ye bok atılıyor. Yoksa elalem rotarylerle 7 saniyelik drag arabası yapıyor. Bence rx7 alıp içinden wankeli çıkarmak mazdaya ihanettir
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
tesekkurler __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
7 milyara 13b sandık motor koyarım diyorsan bin rotary olmadan rx7 fd3 almadan binmenin matığı yok.Çok yakıyor demeyelimde bakımsızları çok yakıyor ve aracın rotary sistemi benzin ve yağ yakmaya yönelik o yüzden.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Wankel içinde kalsın deniyor yanii. Yalnız olay aracı Türkiye 'ye getirtmek... 6 ay kalabiliyormuş galiba ondan sorayım dedim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Yağ problemleri varmış bildiğim kadarıyla. Ayrıca wankel ruhsatta 1.3, benzincide 2.6.
He bide bundan yaklaşık 2 yıl önce falan sahibinden.com'da twin turbolu turuncu bitane satılıyodu. Fiyatı ise : 30.000 gibi kulağa çok ucuz gelen bi rakamdı : ) |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
biraz araştırmayla biçok şeyin cevabı bulunabilir , adamlar bunu forumunu bile yapmış merak edenle baksın sorsun diye
![]() http://www.gumrukforum.com/bedelsiz-...obil-ithalati/ |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
arkadasın yaşı 15 iş olsun die açmış konuyu ama sole sölim fd3 2 ci jenerasyon wankel rx7nin turbolanmıs versiyonu hemide cift turbolanmışı ama söyle bir olay var trye bu aracın yagı daha 1 sene once geldi arac nazlıdır bakımlarını iyi yapmak lazı ki zira arabadan anlayan herkes rx7 fd3 ün nasıl bir araç olduğunu bilir öyleki araba gitsin die hidrolik direksiyon otomatik cam acmaya kadar aracta eksik olsada üstüne para verip rx8imle takaslasam ayrıca o turuncu olanı wankel ustası aldı bitane o bile adam edemedi bir siz düşünün bide
benim bildigim birtane siyah birtane turuncu birtane kırmızı mevcut kırmızı bir ara 50bin doalra satılıordu
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]() |
kırmızı olan çok temizdi , turuncu olanda bi süre göztepe yatmıştı değişik duruyodu , bide sitede paylaşılan siyah var başka varmo bilmiyorum..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
evet kırmızının sahibinin sırf millet girsin hit alsın die sahibine koydugunu bile düşündüm bir ara zira ferrariler lambolar oakdar hit almamıştır turuncuda bodykitliydi allah için gzldide sonraa es kaza ankarada dışkapı sanayinin orda gördüm bir tuningcinin önünde yatıyordu direk yapılcaksey yeni bir 13b getirtmek 7kafa rahat olsun gerci ben kendi arabam için bile bir 20b düşünüyorum bir turbo kit parasına geliyor ama kime taktırcas?
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
2 kerede cadde de satmak istiyordu ama o fiyatlara alıcı bulamamıştı ilk 55 bin dolardan koymuştu snr 40 bin dolarlara kadar inmişti 1-2 muhabbetim vardı satılsın istiyordu ama en son e46 bmw alınca vazgeçti glb satmaktan
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Türkiyede 5 tane bildiğim kadarıyla fd3s var 2 siyah 2 kırmızı 1 turuncu konuya geri dönersek wankel yağ yakmaz yağlamada kullandığı yağı yakar o yüzdende mineral yağ kullanır gidip sentetik yağ koyarsanda motor kucağında gezersin,çok yakar çalışma prensibi böyle sarsıntısız oluşu,motorun konumu yere yakınlığından ötürü yol tutuşu iyidir,sesi başkadır kendi başka ama rx7 alıcam diyorsan git rx8 motoru servisten sipariş geç rx7'ye swapla 13b'yi mis gibi bin..
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
servis rx8 motoruna ne kadar fiyat söylüyor?
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
rx 7 getıreceğine rx8 al para bırıkene kadarda 3 sene geçer
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
geçen sene 8000 yada 10,000 di.biyerlerde yazılmıştı
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:45 ::::

RX7 'nin kullandığı 1.3 Wankel motor oldukça yakıyor, swap neredeyse %90 kesin gibi.