|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ek9
|
Honda Civic 1.4 aracımda debriaja bastıgımda yay gıcırdamasına benze bır gıcırtı sesi geliyor. Once ara ara yapıyordu su an dısardan duyulacak kadar cogaldı. Bakan usta baskı yaylarından geldıgını soyluyor ama bana mantıklı gelmedı. Bunun sebebi ne olabilir, tecrübe edenler yardımcı olursa sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
wd 4o sık bakalım debrıyajın bastıgında hareket eden bı parcası olcak orya sık bakalım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
debriyaj çatalı yapıyor olabılır
sıvı gres alıp debrıyaj catalını yaglıyabılırsım __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Debrıaj çatalı sanzımanın on tarafında bulunan haraketli parça sanırım. O yağlandı ama degısıklık olmadı seste. Bıraz arastırdım netde her markanın farklı bır sıkıntısı var. Kımısınde debrıaj ust merkezi kimisinde pedal burcu deniyor. Bulundugum yerde duzgun usta yok. Kendım cozmem lazım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
ust merkezden yag kaçırma varmı pekı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bılmıyorum ustam ust merkezın yrını bılıyorsa baktırayım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
debrıyajın ustunde torpıdonun alt tarafına egıl orda bak bı akıntı varmı yag gıbı usta bılmıyomu yerını şaka gıbı
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Bakarım ama yag sızıntısı olsa gorurdum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
gökhan söylemiş ; wd40 sıkıver
kronik denilebilecek bir durum ek kasalar için __________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: s40/Leon
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Kıbrısta usta ne gezer bendede yapıodu cihan azıcık yag sıktır debrıyaja düzelıyo hatta s2000'de yapmaya basladı onun bı spreyı war olmazsa haber wer bana soruyım gıdınce burdakı ustaya
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Valla tam olarak ne yapılacagını sorarsan sevınırım Alphan. Rezıl oluyorum garç gurç
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
Ok sorarım ama varsa elinde arkadaslarında dedıgı gibi wd-40 sık azıcık zararı olmaz hatta keser buyuk ıhtımal
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1.6 ies
|
debriyaj balatası bitmek üzere olabilir
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Bakıyoruz Bir şeyler
|
yukardaki merkezden geliyor olabilir,kronik problemi demişlerdi ben servise göstermiştim civic'im varken,merkez değşince düzeliyormuş,ama benim dediğim yukardaki merkez için,kaputu aç birisi debriyaja bassın,senin motora bakış yönüne göre soldan duyarsan sesi,dedğim mevzudur,hatta motor ısınınca ses azalıyordu benimkinde,daha çok soğuuken ses yapıyordu.sanayide bi ustaya bırakmıştım o kesmişti sesi,ama inan ne yaptı bilmiyorum başında deildim maalesef,sen iyi bi hondacıya göster,keserler o sesi.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
05 model civic'imizde, 1. yıldır aynı sorunu yasıyoruz ne yaptıysak yok ses gitmedi. Servise gittik yahladılar felan filan kendimiz yagladık işte bayagı bi uğrastık ama sonuc aynı gıcırtı kesiliyor ama 1 hafta sonra yine tam debriyajdan ayagı cekerken gıyk diye ses geliyor. Ben alıştım sende alışmayı dene bence cözüm bulamassan, Ama bendeki ses öyle cok rahatsız edici bir ses değil. inceden bi gıyıltı.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Bendeki ses araja gırdıgımde evden duyuluyor.
Tavsiyeler için teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |