|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Arkadaşlar bu 160lık ile 120lik sciroccoların arasındaki fark turbomu sadece manuellerde?
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
asıl fark supercharger
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: A14NET
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
122'lik scirocco'da yalnızca turbo mevcut, 160'lıkta hem turbo hem supercharger var.
Alakasızlar kısacası. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: A14NET
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
122 sadece turbo 160'lıkta +supercharger var
edit:ben yazarken cevap verilmiş zaten
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: TSI,quattro,VTEC
|
122 hp sadece turbo beslemeli ve intercooler radyötörle beraber 160 hp turbo+sc ve radyatörden bağımsız intercooler e sahip bildiğim kadarıyla...
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
motor aynı dimi peki arkadaşlar ? bide bu 106lıkta sc + turbo var dediniz turbo 120lik olanla aynımı yoksa farklımı? pek bi bilgim yok kusura bakmayın.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
160'lıkta k03 var yanılmıyorsam. Diğerinde daha küçük bir turbo.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben aynı biliyorum.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Bunlar haricinde fark yok o zaman araçlarda 122lik ile 160lık arasında?
Yazılımla alınan güçler neler peki 160lıkta 220 230falan cıkıyo diye okudum ama 122 bulamadım. __________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
kardesim alabiliyosan 160'lık al, düşünmeden
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kardeşim bakıyorum valla araba işte bu ay içerisinde gitmeden kıbrısa alıp gidicem ama yokki güzel içime sinen dolu paketli falan, olanda çok istiyo haddinden.
Ama bulucam kesin gitmeden DSG diyolar ondada sorun cıkartıyomuş yazılım sonrası epey karıştı bu tsi motor bilmedigim için
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
160 lıkta 122 liğe ek olarak
supercharger daha büyük bir turbo intercooler var. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
dsg sorun yapıyor , remap sonrası tork artışını uzun vadede kaldıramıyor gibi şeyler söylenir sürekli ondan dolayı birde malum standart binilceğini sanmıyorum manuel almak daha mantıklı gibi , imkan elveriyorsa 160lık alınmalı 122liğe işte 1 spor araba diyemiyorum 160lık tam 1 spor araççç
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Valla ilk başta yazılım düşünmüyorum sadece coliover ve jant seneye yaza eger araç bende kalırsa o zaman yazılım yaptırırm. O yüzden 160lık daha cazip geliyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |