|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımda Edelbrock gaz kelebekli Skunk2 Gen1 Emme Manifoldu var ve Skunk2 Pro serisi ile değiştirmeyi düşünüyorum her iki emme manifoldu arasında kayda değer bir fark olurmu
Yoksa Skunk2 Gen 1 emme manifoldunu Port Polish yaptırıp dahamı iyi verim elde ederim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jazz
|
portlarında çok ufak farklar var bence yüklü n/a olmadıgı sürece degmez diyebilirim.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: jazz
|
hımm ona bişey diyemem o zaman fatih çok fazla olmasada etkisi vardır gen1 e göre ama madem degiştirmeyi düşünüyorsun performans x alsana bari
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ek9 emme skunk2pro yada edelbrock performx tavsiye ederim.
ben ek9 kullanıyorum prodan tek farkı giriş boğazının 3mm daha az olmasıymış bende polish yaptım boğazıda 3mm genişlettim güzelde bi ayarla gayet iyi oldu.. __________________________________ Mapped by GÜNEŞ G. PPR Motorsports İbrahim KISA |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Sanırım bende senin gibi port polish yaptırıp öyle kullanıcam.Bende ki Skunk2 Emme manifoldunun EK9 emmesinden bir farkı yok zaten onu baz alarak yapmışlar hatta Skunk2'nin runnerlar daha kısa
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Varmı değişik fikri olan
![]() Kimse çakmıyor sanırım bu Gen 1 Gen 2 farkından
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
emme manifoldlarından öncesi ve sonrası olarak kayda değer bir artış hissettiniz mi?
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
fark çok ama insan hep daha iyisini isterya madem ki dedik Gen 2 Intake Manifold var neden almayalım dedik ama aralarında hissedilir fark yoksa değiştirmeye değmez tabiki diyorum |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daha ne kadar değişik fikir lazım fatihcim .. Aftermarket parçalarda bütün düzen JDM Type R üzerine kurulmuştur .. yani base alınan parçalar b16b/b18c den dir.. Ben gözüm kapalı ufak bir işlemden sonra Type R P73 Emme yi takarım ..
Skunk2 Gen1 ve Pro arasında da çok ince de olsa farklar var .. iç dizayn da hava akışını sağlayan runnerlerin yüzeyi .. tb girişi vs. . |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:50 ::::

Yoksa Skunk2 Gen 1 emme manifoldunu Port Polish yaptırıp dahamı iyi verim elde ederim

Sanırım bende senin gibi port polish yaptırıp öyle kullanıcam.

fark çok ama insan hep daha iyisini isterya madem ki dedik Gen 2 Intake Manifold var neden almayalım dedik ama aralarında hissedilir fark yoksa değiştirmeye değmez tabiki diyorum