|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Aracımda 206 gtı da da kullanılan EW10J4 kodlu motor var bu motoru 206 RC de kullanılan 180 hp lik EW10J4 S motora çevirmem için neler gerekir, ne gibi farkları vardır. Bildiğim kadarı ile dıştan Emme manifoldu,boğaz kelebeği,headers ve beyin farklı ama motorun kendisinde ne gibi farklar var ve ben motoru tamamen rc ye çevirsem şanzımanıda geçirmem gerekirmi ??? Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
üst kapak farkı var. şanzıman aynı seri. Tamamen rc ye çevirmen için ciddi maliyet, sabır ve el becerisi gerekiyor.
sen onu sat rc al
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
yok kanka ben bunu yapıcam kafaya koydum bu sefer önce rc makınaya cevırıcem sonrada allahın izni ile turbolıyacam ...
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Verelim sana :RC turbola
Bencede bu işi en iyi muyat yapmaya çalıştı ki o ne kadar zor ve maliyetli olduğunu söylemiş.. Bize laf düşmez
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
turbo yapılacaksa rc ye çevirmeye uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum; motor içini sağlamlaştırıp boost açınca hiç gerek kalmaz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: astra coupe
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
ben olsam arsi kapak yerine 277 egzantrik alip birde asagidaki turbodan takarim, miss
![]() http://www.vividracing.com/catalog/g...o-p-75337.html http://www.catcams.co.uk/acatalog/Pe...y__136hp_.html __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Emeklemeden koşmak mı istiyorsun ben anlayamadım. Adım adım hedefler belirtip ciddi ve bence saçma maliyetlere katlanıcağına ne beklediğini belirle ona göre hareket et derim. Güç istiyorum en az 250 hp diyorsan aracını turbolayacaksın. Kaput altın müsait bu avantajı kullanırsın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
önce rc sonra turbo bencede saçma olmuş üstad braz.
![]() turbo olacaksa gerek yok bence kasmaya. turbo niyetim olsa bende girmezdim ama tüm ısrarlara ramen n/a dedik
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
hazır yapılmışı var hem de satılık ![]() turbo yapcaksan rcye dönmene gerek yok __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hıc bulasma bnce wardı RC hıc werım alamdık 180hp wermıor esek gıbı hantal parana yazık
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
korkunu ecele faydası yok
![]() satmazsam da kalırsa vvt iptal böyle devam __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: EP3 TypeR
|
![]() sizin denediginiz rc patates olmasın senin tabirle
Son Düzenleyen Muti; 02-09-2010 16:10. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
denerız bı gun kısmetse yaa
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: EP3 TypeR
|
valla bana kalırsa rc motoruna yapıcagına direk gti motoruna turbo daha ii olur.
![]() motor içini saglam tut.guzel parcalar la 250 300hp ye yakın binersin. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bilgilendirmeler için teşekkür ederim fakat maddi açıdan değerlendirerek önce rc makinaya yakın bi makınaya geçmeye çalışıyorum
ayrı düşünürsen sendeki turbo kitin fiyatını bi pm alabilirmiyim. __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |