|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31008894/detay
bilen varsa alınırmı alınmazmı ? kocaelili arkadaşlarım...boşuna oraya kadar gitmeyelim ... ![]() saygılar... serkan __________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
daha önce konusu açılmıştı araç bitik diyorlardı. içi filan çok kötüymüş. cihan çizmecinin eski aracıdır.detaylı bilgiyi o da verir
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Ömer bakmaya gitmişti araca ondan alıntı yapıyorum direk. Baya bi aydınlatıcı.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Kaç si görülmüş.Si ı ben yaptım kaporta boyasından camlarına kadar hallettim.10 harcadım üstüne sonra üstüne yaptığım mod.ların büyük yüzdesini aldım geri ve orj halde verdim bmugen ön arka ek mugen pedallar eibach yaylar stoptech baatalar falan.Sorasını bilmem ama araba kesinlikle alınmıyacak bir araç değil.Arkadaşımda boşandığı için eşinden aracı satıyor söylemiyecektim ama söylüyorum burdan ayıp etmeyin araba gayet iyiSözüm alıntı sahibine değildir genel O konuyuda daha göredim bile o yorumları.Ben saatıktan sonrasını bilmem araç benble değil sattığımdan beri benden sora kazası falan olmadı onu net biliyorum sorasını bilmem. __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 06-09-2010 18:06. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
öme RS gidip görmüş kanka yukarıda verilmiş yazdığı şeylerde hiç iyi şeyler yazmamış, araca seninde ne kadar emek verdiğini biliyoruz ome RS bi daha açıklama yaparsa iyi olur aslında senin söylediklerin mlletin kafasında soru işaretleri oluşturur çünkü :S
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Kapı gergilerini takamış ama elinde aynaların ablosu takık değildir.Sunroof a elle çok az destek ile kalkar mesela bunlar akla kara değil.Pas pas 25 tl gelsinler parasını ben veriyim o kadar mevzu ise.Takıldığım şeyler bunlar.Kliması ben aldığımdada yoktu mesela.2 tampon boyatırsın 100 lira cam tuşlarını gider fitillersin takarsın 5 dakika.Yani ne bu akdar 94 model araba alıyorsun Bugatti mi bekliyorsun Ben aldığımda bu araba ok mu sanıyorlar? 2 ayımı taşta yatarak verdim.Alacak harcasın emeğini yapsın biz görelim. __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 06-09-2010 18:13. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ... E F ...
|
açıklamalar için saolun ...
herkes tek tek yazmış bişeyler...saolsun ![]() Manisa-Kocaeli Uzak yer Ondan Burdan 1 sorayım dedim... saolsun herkes tek tek... __________________________________ http://img195.imageshack.us/img195/2207/dscf3066f.jpg jdm EH 9 ... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
|
Göbeğin içi boş denmiş direskyon için.Vti direksyonu o airbag olmayan arabda airbag in işi nedir acaba mantığı ne?Olmaması normal
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
yatak sarmadimi bu?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
|
Benden sonra alan sahibinde sardı abi benden aldıktan bikaç ay sora komple bakımları ile motor yapmışlar.Sardığı ara yağ bakımını aksatmışlar arabanın nedeni budur
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 | ||
![]()
Otomobil: b5
|
araba dökülmüştür,kırılmıştır,bakmamışlardır artık seni ilgilendiren birşey kalmamış ortada neden arabayı savunuyorsunki hala. araba şu anda çok düzgün olabilir yada söylenenler gibi turşuda olabilir..ne olursa olsun araba sende değil artık düzgünde olsa bozukta olsa senden çıkmış gitmiş. __________________________________
|
||
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Ya aslında şaşırdım kaldım yaa..Cihandayken gerçekten çok güzeldi bu araç..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Cihan inan ben aracı kötülememek için en ufak olanları yazdım sen kocaelinde oturuyorsun arac galericiler sitesinde warsa imkanın veya yolun düşerse önünden geç bir araca bak inan senin yaptıgınla alakası yok arac cok cok cok kötü durumda.
söylenmez ama bende söyliyeyim. aracın durdugu galerinin sahibinin kendi azından cıkan söz. benmde daha önce si ym oldu ben hayatımda bu kadar rezilini görmedim araba satılmasın istiyorum satılırsa dükkanıma kötü bi etki bırakıcak diye. adam heves etmiş bi sanayiye gitmiş dua ettim elimde kalmasın dönerken dedi banada dedi al bi tur diye calıstrdım motor sesinden sonra flan vazgeçtim. git sen bi gör aracı sonra tekrar buraya yaz ![]() ben istanbuldan gittim almaya hemde parayla bu kadar kötülüyorum sen ordan 2 adım git bak bakalım sen kendi aracını ne kadar kötülüceksin alınırmı alınmaz mı.. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ef
|
bizde cihandaki halinde diye gittik ömerle beraber gittik nede olsa dedık adım adım siteden gördük aracı lakin gerçekten cihandan sonraki hali hiç iç açıcı degil 5 bin e verecekse alın yoksa hiç gitmeye bile gerek yok amaç aracı kötülemek degil ama durum ortada
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
dip not fiyat son 12.500 den acıldı 12 oldu 11500 oldu bana son 11 diyodu şimdi 10a ilan acmıs.
7e flan verirse dua etsin.. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
vay be cihan bu arabayla çok uraşmıştı banada gelmişti araba ok gibiydi nasıl bu hale gelmiş anlamadım..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:54 ::::

Kaç si görülmüş.Si ı ben yaptım kaporta boyasından camlarına kadar hallettim.10 harcadım üstüne sonra üstüne yaptığım mod.ların büyük yüzdesini aldım geri ve orj halde verdim bmugen ön arka ek mugen pedallar eibach yaylar stoptech baatalar falan.Sorasını bilmem ama araba kesinlikle alınmıyacak bir araç değil.Arkadaşımda boşandığı için eşinden aracı satıyor söylemiyecektim ama söylüyorum burdan ayıp etmeyin araba gayet iyi