|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW 325 ci
|
arkadaslar otoban da 140 km ile giderken birden aracim stop etti ve direk kenara çektim.neden stop ettigini ararken aklima en son gelen basima geldi niye derseniz daha 5000 km olmustu degistireli triger kayisini komple kit olarak.sonuç olarak trigerin gergi rulmani degil sabit rulmanin civatasi dibinden kopmus ve ne yazikki siboplar egilmis
![]() asil benim sormak istedegim üst kapagi toplatayim derken uygun fiyata saxo vts motoru buldum.bu saxo motorunu al tak seklinde takabilirmiyim aracima?sizden bu konu hakkinda bilgi almak istiyorum?satan eleman enjektörlerin bir sensörü var onu degistirirsin bir sorun kalmaz dedi.sizce de öylemidir? |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
bende sizin gibi biliyorum fakat adamin bir sensörü degistirmeniz gerecek diyince,bende bu isi bilenlere bir sormak istedim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
o kadar teknik bilgim yok malesef GÖKİ görünce mutlaka yazar yada PM den ona ulaşmanızı tavsiye ederim
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
geçmiş olsun dostum, motorlar aynı sıkıntısız uyar birbirine.
Ama aldığın motor ne kadar sağlıklı onu nerden bileceksin? Sorsan 85000 kmde hiç kapak açılmamış diye zırvalar dururlar bence. Kendi kapağın kurtarılacak durumda ise ben olsam o işe girmezdim. benimde triger değişimi sonrası sübablar eğilmişti, 1000 lira masraf olmuştu. Seninki ne kadar tutcak gibi ? __________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Uno
|
neden komple motor alıcaksın ki? işletmesi vs. kendi motorun bildiğin motor hiç olmazsa. kapak bitmiş desen, sadece kapak alırsın yine hertürlü daha ucuza gelir komple motordan.
__________________________________ peynir spec |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: BMW 3.23ti
|
Birebir oturur elektrik tesisatları da aynıdır. Hesaplı motor bulduysan üst kapağını kullanırsın bloğu satarsın en karlısı o olur bence
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
araç siyah ve yurt dışında
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 | ||||||
![]()
|
arkadaslar ben 2002 model 82000 kmde saxo vts motoru aldim.benim motorumla bazi yerleri degisik.ne emme manifoldu ayni nede eksoz manifoldu.emme manifoldu benimkisi manuel aldigim ise elektronik eksoz manifoldu deseniz 2 tane lambda sensörü var ve 2.parçasinda katalizatör var.motor kulagi deseniz oda ayni degil.neyse onlari benim kendi motorumdan bir sekilde hallederim ama anlamadigim?
1)yag flitresinin yeri degisik?benim kendi motorumda eksoz manifoldunun sol tarafinda aldigim vts motorunda ise sag tarafinda... 2)kendi motorumda yag basincini bir boru ile üst tarafa gidiyor aldigim motorda ise bunu dogustan iptal etmisler. sizlerden bu 2 seçenek için yardim bekliorum.anlamadim gitti.
saol tesekkür ederim.ben yurt disinda yasiyorum. ![]()
Son Düzenleyen gsi_club; 17-09-2010 00:19. |
||||||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
aldığınız motor 206 yada 307 motoru yan kapağına bakın tu5jp4 yazar sizin kapakda tu5j4 farklı motorlar ama ikisinden bir motor yapılır güzelde olur
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 | |
![]()
|
bu arada kendi kapagimi açtirdim ne yazikki hepsi yamulmus