|
|
#1 | |||
![]() |
Forumda arama yaptım ama memleketteki(kayseri) gti ın videolarından başka birşey bulamadım
![]() Bayramdan sonra 94 Gti bakıcam p.tesi günüi. 2.0 8v 115bg birde 2.0 16v 150bg varmış ama hangi modellerde hangi motor kullanıldığını bilmiyorum. Aracın sahibine niye sormuyorsun derseniz ![]() Görüştüğümde 8v lik motoru bilmiyordum memleketteyim demişti 2 gündür ulaşamıyorum. Birde nelere dikkat etmeli gösterirken? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yok mu bilen?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Vw Passat 1.8 T 20V & Audi A6 2.5 V6 TDİ
|
16 v lık motor kodu ABF 150 HP GTİ
8 v lık motor kodları 2E Ady AGG AKR ABA AWG Bunlar 115 hp GT 16 v lık motor 92-98 yılları arası üretimiş tr de 8 v li motor çok fazla yok , birde mk3 gti temiz bulmamda zor 10 lirayada var 16 lirayada var iyice araştır aracı link varsa verirsen bakarım belki tanıdıktır gti araba da motora yürüyene iyi baktır tabi birde büyük kazası varmı o da önemli |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Link vs yok akrabanın komşusuymuş satmayı düşünüyor dedi geçen aradım uzun uzun konuştuk.
5kapı 55-60 yaşlarında bir amca 8 senedir ondaymış sadece kaput boyalı kaza yok kesinlikle dedi.1994 model kaç bg olduğunu sormak için arıyorum ulaşamıyorum. abs nin olup olmadığını bilmiyor klima yok demişti
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Vw Passat 1.8 T 20V & Audi A6 2.5 V6 TDİ
|
Dış
2 -kapılı LM- tekerlek " 195/50 R15 lastikler LeMans " 6J x 15 ile ( 16V : " Monte Carlo " 6,5 J x 15 205/50 R15 ile) yeşil ısı yalıtımlı cam kısmen renk kademeli tamponlar Renk kademeli ızgara Aynalar vücutta renk boyalı siyah çamurluk fişekleri ve rocker panel Yan darbe koruma barları Side göstergeleri Renkli farlar beyaz ön dönüş sinyalleri süspansiyon indirdi Ikiz taılpıpe Acil tekerlek Iç dekorasyon Recaro spor koltuklar yükseklik ayarlı sürücü koltuğu yüksekliği ayarlanabilir yolcu koltuğu ( 16V ) Üç kollu sportif direksiyon simidi Merkezi konsol Letterbox ön kapılarda katlanan arka koltuk sırası split Kemer Yükseklik Ayarı Ön gecikme ile İç lamba Beifahrerleseleuchte Ebeveyn geri Mount ilk yardım seti ve uyarı üçgeni için Velourierten halı nonwoven Güvenlik Ekipmanları ABS ( 16V ) EDS ( 16V ) Bremsbelagsverschleissanzeige ( 16V ) Fonksiyon Özellikleri Hidrolik Direksiyon Merkezi Aynalar içinden Doppeltonhorn Radyo hazırlık ( 16V ) Polen Filtresi programlanabilir devre ile Aralığı silecekleri ışık devre Park Takometre dijital saat ile MFA alıntıdır. ilk 150 hp liğk motoru 94-97 arası koymuşlar 115 hp lik ise 92-97 arasıymış bilgiler = http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Mod...-Golf-GTI.html |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |