|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Kapak geldiğinde 87 yılından beri yattığını öğrendik çamur içinde dipte köşede kalmış kapağımız yenilendi subaplar sıfırlandı subap yuvaları sıfırlandı ekzantirik milide 0 lanıyor parça bekleme aşamasındayım hafta sonuna kadar tüm işlem bitiyor..konu kilitlenebilir..
Son Düzenleyen Flonky; 24-09-2010 03:11. Sebep: Yenileme |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
çok net birşey söylenemez açılmadan bu konuda , stop etmeye başladıysa subablar olabilir. çok mu devir çevirdi araba siz kapatıncaya kadar
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
aynen normalde 20-40 arası devir çeviriyordum birden 80 i gördü yani klasik kalcak die temiz kullanmaya yormamaya özen gösteriyordum..
|
|
|
|
#4 |
![]() |
AutoGarage'ye bi götür istersen. 3 Sanayi Subarucu kemal dersen gösterirler.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
geçen gün buna benzer bir konu daha vardı sitede , ona da bakabilrsin yorumlar için .. fakat standart prosedür şu şekilde olacaktır diye tahmin ediyorum usta için , bir kere kesinlikle üst kapak açılması lazım . araç devirlenerek gittiği için triger sağlam kalmıştır diye düşünüyorum yayların yeterli hızda subabları kapatamadığı için o devirde subab çakmış olabilr. gürültü bu yüzden olabilr. stop etmesi de büyük ihtimal bu yüzden . belirtiler bunları gösteriyor . tabiki şu anda söylediklerim tamamen tahmin . hiç bir geçerliliği yok . muhtelem değişecek parçalar üst kapak contası subablar eğdi ise guide lar pistona çok zarar geldi ise pistonlar kolların ölçülmesi krankın balansının kontrol edilmesi. bunu dışında bir ihtimal daha var. 8000 dd e gelmişsin anladığım kadarı ile . benzin pompan yetmemiş o yüzden dolayı araç fakire kalmış olabilr. bu da bir ihtimal . bunu sebebleri ise tamamen piyango .. bunlar şahsi fikirlerim i tekrar söylüyorum hiç bir geçerliliği yok tamamen tahmin |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Spawn verdiğin bilgi için çok teşekkürler....orası öyle usta açmadan tam net bişey diyemez ama daha sabah gittik bi adama sanki yontulcak kaz geldi hemen telefonlar onu bunu aramalar felam dedim çakallığa gerek yok okadar anlamıoz ama bizi yolmanında bi manası yok dedim hemen bi anda şerit değiştirdi ilgisiz haller felam ya parasında değilim herzaman önce insan olcak sonra iş yapıcak güven meselesi tamamen bende bilirim her ustaya görürürüm arabayı fiyat alırım ama gerek yok bu işi ehliyle yapıcak saygı sevgi çerçevsinde yapıcak adam lazım...
Sonuçta türkiyenin en büyük otomobil sitesi otomobil sevenlerin yeri birisi bi öneri sunucak bizde uygulamaya çalışcaz ![]() araç gitmesine normal gidiyor bassan daha gidicek fakat çok gürültülü bide salak çalışıyor pat pat pat hem motordan aynı ses hem eksozdan...nekadar maliyet çıkar ilk teori için sence ?? bu arada diğer konunun linki varsa atarmısın bide ordan bakayım ... |
|
|
|
#7 |
![]()
|
adammotoru açarken yanında ol . ne parça lazım onları söylesin , parçaları ben kendim alıcam dersen çok bişey kitleyemez. bunu ilet. parçalar bir şekilde kendin bulursun istanbuldan yada izmirden.
bu da bahsettiğim konu . Subap Eğilmesi Nedir |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Misafir
|
![]() şimdi direkt birine subarucu kemali tanıyormusun dersem bide olayın tanımama bölümü var bide deli yerine konulma seviyesi var
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Misafir
|
![]() izmirden başka tamirci ismi söylicek arkadaşın allah motoruna zeval vermesin die dua edicem
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
E21Turbo nickli kullanıcıya bir mesaj at siteden . yardımcı olacaktır sana.. hem izmirli hem e21 kullanıcısı
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
çok geçmiş olsun aracı kullanmadan eski kulağı kesik bir ustaya baktırın eskilerle uraşan.burdan bir şey söylemek çok zor..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Kemal subarucu paşam e21 bu
![]() bugün askere gitti arkadaş. Aynısından ondada var, esnaf 3.sanayide oda... 6.sanayiye gidersen Yıldızlar Bmw Mehmet var. 3sanayide yaptırıcam dersen bakarız. gösterecek yer bulamassan pm at bana yönlendireyim. Mustafa abi(e21turbo) ilgilenemeyebilir tamirden çok proje ile ilgili tabi yinede sor sen bilgi küpüdür Izmirin kralıdır
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
ÇOOOK teşekkürler arkadaşlar dün akşam mustafa abiye msj attım ve telini gönderdi msji gece fark ettiğim için arayamadım bugun gün içinde arıcam sanırım e21 turboya götürcem arabayı
yeri nerde ludacris??
|
|
|
|
#14 | |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Geçmiş olsun.
Bu arada e21'e maşallah... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Misafir
|
yok yok aracı orjinal olarak saklıcam ön ve arka tampon 4 jant ve orjinal farlarını buldum onları depoya koyup klasiğe ilerde takmak için bekletcem bozmamayı düşünüyoruz aracı...
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
araba izmirdemi __________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
eşrefpaşada
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|