|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic Eg Type-R / Polo 1.6 TDİ
|
merhabalar. Araçımıza D16 motor alcaz fakat alcağımız motorun kodu D16y3 ile başlıyor. D16 motorlarda y3,y4 vs. arasında bir fark varmıdır ? Bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
d16y3 euro cıvıcde yağ cubugu blogun ortadan çıkar 110 beygır olarak gorunuyor katolokta oda eksozdan emmeden fark edebılır d16 da ıse yağ pompasına bağlıdır yağ cubugu aslında çokta bir fark yok sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
projenin yönümü degişti ?
merakla ankara dan çıkacak projenizi bekliyorum bi ef civic kullanıcısı olarak
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
çok kararsızım çok yardım plss
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
adnandaki füme euro civicteki motor mu acaba?
bence dünya para istiyorlar o motora gerek yok |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hurdacıları iyice dolaşırsanız bi sürü motor oldugunu göreceksiniz
sadece adnana baglı kalmayın seçenek çok |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
haklısın hocamda bir o adamla pazarlık yapılıyor oto en'e gittim adamlar yüzümüze bakmıyor pazarlık diyorsun benim fiyatım bu diyor ticarette birazda müşteri ememnuyeti olaması lazım.
aslında almanyadan motor gelecekti ama araç bulamadılar komple vtec alıp motor, motor tesisatını felan söküp gönderilcekti malesef bulamadılar yada bize öyle dediler. bu arada senin EF yi görüyorum arasıra maşallah çok güzel duruyor. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
bak hurdaılar sitesinde irfan var Japon Oto 2 nci blok ta o seve seve yardımcı olur. lakin bana sorarsan bütün japoncuları gez dolaş uygun rakama bulabilrsin. ben bi dönem senin gibi ies motoru swaplamaya niyetlenmiştim. bikaç dükkan gezmiştim adnan 1700 tl ye benim eski motorumu alarak veririm demişti. bence iyice dolaş mutlaka bulursun uygun fiyatlı düşük km li kapagı aldıgın arkadaşla aynı ofiste çalışıyoruz yolun düşerse bigün gel tanışalım. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
tavsiyen için teşekkür ederim. Bu işte benden fazla yol aldığın kesin sence d16a9 turbo yapmak mı? mantıklı yoksa sohc vtec turbo yapmak mı? bende isterim bir ara tanışmak karşılıklı bilgi alış verişi yapmak güzel olur. bu arada benim işyerim şaşmaz da eğer bu taraflara gelirsen beklerim çayımı içersin şaşmaz girişi aydoğanlar mercedes servsi adım mehmet bu arada. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bende burak mehmet memnun oldum.
valla bence sohc vtec turbo yapmak daha keyfili olur ayrıca sen motor swaplama yapmadanda kendi motorun ilede gayet güzel hp ler çıkarabilirsin üst kapak ve tesisatın zaten var senin yapman gereken alt kısmı hazırlamak. bunun içinde krank kol piston ve gömlek alışverişinide yaparsan herhangi bir swap işi yapmadan kendi blogunla çok güzel şeyler yaparsınki bu bence daha zevkli olur. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ekip otosu
|
sabırla bekliyorum kararınızı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
d16 larda a9 daha bi cazip gibi. dohc olması önünü daha açıyor. y4 alınıp sohc vtec yapılsa bile sonuçta dohc bi motor kadar verimli olacağını düşünmüyorum. tabii bütçe karar verme aşamasındaki en önemli etken
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
d16a9 yag pompası kronik sorunu olan bir motor haa yag pompası revize edilemiyormu ediliyor fakat ben tercih etmem sohc daha cazip geliyor |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ekip otosu
|
abi sondan bi önceki noktadayız inşallah son noktayı koyacağız d16y4+vtec olayı farklı olur bencede en azından ef kasada nasıl gittiği yada verimi hakkında fikir oluşur değişik bi renk olur tr de bence...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Soch'un Doch kadar etkin olmayacağını düşünüyorum.Tabiki Soch hakkında tam net bilgim yok ama gördüklerimize bakarsak bu böyle.Tabiki Soch'tada güzel sonuçlar alanlar var ama D16A9 daha güzel bir tercih olur tahminen bence
![]() Tabi yerinizde olsam diyecem ama kesinlikle olamayız bu gerçeği göz önüne bulundurarak B16 bence en mantıklısı olur verdiğinizi alma konusunda ama tabi şartlar D gerektirirse d16a9 daha mantıklı olur bence |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
admlarda pazarlık denen bişey yok kiminin parası kimnin duası diyoz adama, adamın cevap aynen bu. - benim bu dünyada duaya ihtiyacım yok bende para geçiyo
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»