|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
2003 typer sahibiyim.
aracımda kaza değişen bir parça yok. sadece 2 parça boya var arkasında. rengni sevmiyorum rengi gri. kaplatsammı beyaza yoksa komple boyatsammı beyaza ?? fikirlerinzi bekliyorum. aracı komple boyatmayada açıkçası kıyamıoyrum.bukadar temiz kalmış bir arabayı komple boyatınca tuu kaka muamelesi görmesinden çekiniyorum açıkçası. nedir yorumlarınız fikirleriniz arkadaşlar ??? kaplama işlerini gördüm pekte mükemmel değil.folyonun renk tonu kötü ve çok toz tutuyor. __________________________________ , |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Boyatsan zewkle bınersın ama ıkı gun sonra satmaya kalksan araba hakkında denmeyen kalmaz,bızım ulkemız ne bakıre olmayan kızı ne de boyalı arabayı kaldıramıyo hala ne yazıkkı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
ben boyatıcam beyaza
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
bence boya yerine mat beyaz kaplama yaptırabilirsiniz
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aklımı karıştıran olay o işte.bukadar temiz typer bulmak genelevde bakire bulmaya benzerken egomu tatmin etmek için arabayı ayağa düşürmek nekadar mantıklı acaba.
ama boya ile folyo arasında müthiş fark var.folyo masturbasyon spec. boya güzel ama satış kısmına gelirse araç sıkıntılı. kafam karışık. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
neden beyaz ? neden r56\r53 yada electro blue değil ?
farklı renk tr'de tek olmadıkdan sonra boyatma derim, yok beyaz olucak dersen kaplak boyatma hiç değilse ilerse sökersin orjinal renginde satarsın..
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]()
|
aslında çok düşündük maviyi fümeyi.
çok radikal olurmu acep ? hani boyarsın 2 ay sine sine binersin.sonra ulen ben naptım ya dermisin. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
düşünmeden boyatırdım ben.
ağır kazası olmadığı sürece typer tarzı araba da boya en son bakılacak şey. kaldı ki her anı fotoğraflarsınız. bir de piyasa da olan bütün typerler yada öyle yada böyle biliniyor. sizin aracınızın da kazadan değil, keyfi boya olduğu da bilinir. hatta boyatmışken bu renge boyatırdım ![]() gerçi gri yi boyattığınıza göre bu da gri tonu olduğu için beğenmeyebilirsiniz, o zaman da electric blue mudur nedir onu düşünürdüm ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
doğukan lanet kafanı popona sokmak istiyorum, pazar pazar insanın asabını bozuyosun
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
|
![]()
|
bende seni seviyorum abi
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
http://speedhunters.com/archive/2009...-of-ep3-s.aspx
beyazmı ? mavimi ? linkte ikiside yanyana.. beyaz güzel mavi iddialı. beyaza boyatırsam eğer gns nin rengine boyatmayı düşünüyorum.yılmazda bilir hayranlıkla bakardım hep o renge. varmı başka önerebiliceğiniz renk kodları beyaz için ? __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]()
|
beyaz olacaksa hiç düşünmden gsn de ki beyazdan (şampiyonşip beyazı) olmalı
normal beyaz ![]() şampiyon beyazı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Şuda var şimdi electro blue yaprsan arabaya dıştanda bişeler yapmak zorundasın mevcut standart gürünümde bırakırsan saçma bişe olabilir ama, beyazda o kadar sırıtmaz.. ben 106 yı electro blue yapsaydım mutlaka ona göre jant rengi kombinasyonu ve carbon parça falan filan yapıcaktım, direk o renge boyadımla bitmicek işler tamamlayıcı malzemelerde olmalı..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
champion white, boyat gitsin
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
bence burdaki 2 fark spoiler ve jant kombinasyonu 2side aynı tipte olsa renk o kadar can alıcı gözükmez..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
benim gözümde büyük araçlara hep beyazı yakıştırmışımdır bencede beyaz mavinin bakımı zor olur bence
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
boyatıcam sanırım ya.
okadar güzel araba hazırlıyorum gri olsun istemiyorum. mugen spoilerinden liplerine panjuruna coilinden carbon kaputuna 10 bin tl para harcadım sürüyle parça aldım. biraz daha kıyıp beyaza boyamak çok ii tercih olucak. binerm 1 - 1.5 sene km side çok değil 99k da boyatiym bari napiym. __________________________________ , |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|