|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda civic Vti
|
Merhaba arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere Stage 3 baskı balatamın yayları kırılmıştı. Ekonomik sebeplerden ötürü Stage 2 yada Stage 1 de alamadım ve Oem Baskı balata takmak zorunda kaldım. Ben oem e döndüğümde ne tür değişiklikler olacağını defalarca sordum ancak cevap alamadım en azından sonuçları ben paylaşayımda başına gelen olursa okusun buradan.
1-) Doğal olarak Vuruntu gitti. Arabayı 1. vitesten çıkarıp yüksek devirde 2. ye atıp aniden gaz verince yumuşak bir şekilde kavrıyor. Debriyajda ayağı yormuyor artık. 2-) Ayağımı çekerken Debriyaj kavrama mesafesi uzadı malum stage 3 de ayağımı 2 santim yukarı kaldırınca araba mancınık gibi fırlıyordu - Fcc de ise Araba 3. santimde yürümeye başlıyor ve ayağımı tamamen kaldırdıktan sonra araç tam olarak kavramaya geçiyor. 3-) Hızda ciddi bir azalma oldu.(Belkide psikolojik ) ancak Vites aralarında aynı sertliği ve aynı zevki vermediği kesin. Sonuç olarak benim gibi takıntıları olanlar kesinlikle Oem e geri dönmesin. Stage 3 olmasada Stage 2 bulsun. Saygılarımla.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ahahha
alp alemsin adamım yaa Oem baskı tabiki Stage2,3 ile kıyaslanmaz ama senin aracıda yavaşlatmaz onu bil seninki tamamen psikolojik bence istanbul trafiğinde Oem baskı rahatlığı kadar güzel bir şey olamaz,eğer ki aracı gündelik kullanıyorsan stage 3 kesinlikle tavsiye etmem ama stage 2 gayet ideal tabi ama fiyat olarak aralarında dağlar kadar fark var çünkü en basit stage 2 baskı 450-500$ arası maliyeti oluyor Oem ise 200$![]() Bence sen en iyi seçimini yapmıssın eğer aracını hızlandıracaksan farklı yöntemlere başvur baskı balata ile aracı hızlandıramazsın mesela en basitinden hafif krank kasnağı ile başlayabilirsin |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
aynen oem baskı yada stage baskı arabanın süretinden ziyade ivmelenmesini daha çok etkiler
ayrıca oem elbette daha rahat, bacak kasları açısından ![]()
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bodrum şartlarında başka ne yapabilirim peki ?? Vafc2 Var bende kullanmasını hiç bilmiyorum. Süs olarak duruyor.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
ii olur aslında bilen warsa anlatsa evde masamın üstünde saat gibi duruo valla benimde
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Yok benimki bağlı ama bir işe yarıyormu bilmiyorum. Sende bağla en azından göstergeleri güzel
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
akşam arabaya cila çekcem belki gözüm yerse bağlamayla uğraşırım.bide bişe sorayım bu vafc2 honda dışında her araca bağlanır mı ? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen flexamin; 24-09-2010 12:39. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bağlanır ama vtec olayını kullanamazsınız tabi, safc2 görevi görür
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
ozmn vafc de alsam safc de alsam aynı olcak peki yararı olurmu
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
İkisindede Hava akımlarını ayarlayabilirsin , Ancak Vafc Almanın bir anlamı yok.
SafC : Super Air Flow Controller VafC : VTEC & Air Flow Controller |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ikiside 2.el de 200 civarları bişe
hangisini bulursam artık
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:58 ::::

alp alemsin adamım yaa Oem baskı tabiki Stage2,3 ile kıyaslanmaz ama senin aracıda yavaşlatmaz onu bil seninki tamamen psikolojik bence
istanbul trafiğinde Oem baskı rahatlığı kadar güzel bir şey olamaz,eğer ki aracı gündelik kullanıyorsan stage 3 kesinlikle tavsiye etmem ama stage 2 gayet ideal tabi ama fiyat olarak aralarında dağlar kadar fark var çünkü en basit stage 2 baskı 450-500$ arası maliyeti oluyor Oem ise 200$
mesela en basitinden hafif krank kasnağı ile başlayabilirsin