|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
merhaba arkadaşlar çok fazla konulara vaakıf olmasamda sürekli takip eden bir bir üye olarak saygı duyduğum tt üyelerinin fikirlerine ihtiyacım var...
7 ay önce aldığım 96 model unomu yine 96 model bir alfa romeo 145 1,6l ile takaslamayı düşünüyorum henüz görüşmedik aracları göstermedik ama eli ayağı düzgün gözüküyo takas için 1 maksimum 1,5 lira fark vericem arac klimalı sizce takas yapsammı değermi arac hoşuma gitti çok güzel duruyor internetten bikaç araştırma yaptım yapılan yorumlara göre haddinden fazla yakan bir aracmış gerçi bendeki unoda lpg siz öle çok az yakan bi araba deil ama ne dersiniz artıları eksileriyle sizce mantıklı bi takas olurmu:S |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Normal şartlarda Uno üstüne 1 liraya 145e binilir her türlü.Her ne kadar 145 piyasasıağır olsada değer bence.Ancak 1.6 alınacaksa mutlaka TS yani twinspark modeli alınmalı.Bu saatten sonra 1.6L 1.7 vs yani boxer motor bildiğin dert kutusu bana göre.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
eyvallah saolasın düşüncelerin için benim bu araçla ilgili hiçbir bilgim yok motor yeni yapılmış serviste ve garantisi devam ediyo filan diyo ama :S peki yakıt olarak bi fikrin varmı (aslan besliyen yemini düşünmez o ayrı konu) ama 7 8 liralık aracada dünya yakıt harcamıyalım ki günlük arac kullanan biriyim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
eş dost ustan arkadaşın varsa onlarada danış
almak istediğin araç süprizlerle dolu bi model. aşırı yol yapmıyorsan yakıtı çok dert etme. unodan sonra çok şeker gelir 145 ![]() serviste motor yaptırmış biri ise mantıklı seçim olabilir kanıtı var ise yakından ilgilen derim. deli gibide yakmaz yaHu her araba aşağı yukarı aynı yeterki ada gibi bakılsın. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
arkadaşlar yokmu başka fikri olan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Alfa yakıt konusunda cömerttir ama enteresan bir sürüş keyfi olduğundan insanın pek umrunda olmaz genelde
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Unoya göre cok yakar.
Unoyu elden cıkartmak kolaydır ama onu cıkaramazsın. Ama tabiki unoya göre cok üstün bir arac, verecegin fark da atla deve degil. alınabilir. Baktın cok yakıyor lpg takarsın. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
boxera asla bulaşma.
bide muhtemelen son sahibi olucaksın uno gibi elden çıkartıp paraya çevrilebilcek bir araç diil ama güzel arabadır zevklidir sınıfına göre çok yakmaz karakterlidir. yinede unodan sonra su gibi içiyo gibi gelir. arıza her aracın yaptığı kadar alfa da yapar. parçalarını bulmak aşırı zor diil ama yinede fiat opel ford gibi bol ve yan sanayili ucuz parça bulmak zor. piyasası daha aktif olan bir araçla takaslayabilsen daha mantıklı. araç güzel olmaya güzel gayet ama ticari olarak çok mantıklı bir hareket değil bence __________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
|
Misafir
|
bncede boxer ıyı bır arac degıl fazla ıkıncı elde donmez o arac
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
kıh156 styla
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
saolun teşekkürler yani diyosunuzki otur oturduğun yerde ne takası
çok hoşuma gitti ama yaw
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
hiç bir 145
hiç bir 156 haddinden fazla yakmaz, kim uyduruyorki onları ? yok öyle birşey gene klasik alfa geyyyikleri . araç problemlidir yakar motorda sorun vardır yakar debimetresi bozuktur yakar lambdası arızalıdır yakar ama bu durumda her araç fazla yakar onun dışında alfalar tabiki dünyanın en ekonomik arabası değil ama öyle haddinden fazla yakarmış yok ocağına incir ağacı dikermiş laflarından kurtulun artık bak sene 2010 gelelim 145 e eğer boxer ise tavsiye etmiyorum bende alacaksan twinspark al, boşver boxerla uğraşılmaz. ondan gerisi klasik, alacağın aracın durumuna göre değişir tavsiye, görmedim - bakmadım ? ne bilelim araba temizmi ? leş alırsan uğraşırsın, alfada olsa uğraşırsın lamborghinide olsa uğraşırsın. o yüzden iyice kontrol etmelisin. birde uno ile alfa145 i aynı kefeye koyma istersen? herşey yakıt değil ne diyor alfa ? "güzellik yetmez" __________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
e bizde yakıtı unoyla kıyasladık unoyla yakın mı yakıyo alfa
1.6 ortalamalarında kalması bile unoya göre çok çok yakması demek
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#15 | ||
![]()
|
![]() Palo atar yapiyi la telefonuda sattım bebe geldi aldı gitti geceleri offlineyim artıkın. laptobuda gardaşım gasp ettiedit- telefon varmı la sende bana virsen ? |
||
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
uahahha ilişiğimiz kesildi desene hayın. çöz o problemi dünyaya internet ağıyla bağlan. __________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|