|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: G60 1.8 T
|
vw 1.8 T makınaların emme manıfoldları uzun oluyor. emmeyi duzgun bı sekılde kesıp agızlarını ayarlayabılecek tornacı frezecı varmı bıldıgınız ve kaynakcı arıyorum. istanbulda bu ıslerle ugrasan tanıdıklarınız varsa yazarsanız sevinirim..
Son Düzenleyen CKN; 05-10-2010 23:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
arabanın son durumu ne çoki buldun mu tornacı??
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Orjinal manifoldlar döküm olduğundan dolayı sağlıklı olmaz.. bunun yerine komple baştan yapmak muhtemelen daha kolay olacaktır
bizimde benzer bi olay başımıza geldi ve manifoldu kesmek yerine komple baştan yapmıştık ..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
onlar bu tip döküm parçaların kesme biçme tadilat işleriyle daha haşır neşirler.. ama net bi yere yönlendiremiyorum kusura bakma.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
sizinle beraber hyatı baştan yaratsak olmaz mı kardaş =)) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
kanka kesme olayını bilemicemde, kaynak işini yapabilcek yer biliyorum, ben kendi emme manifoldunun deliklerini kapattıp tornada yeni delik açtırdım bi sıkıntı yok.Yer ümraniye güven sanayi sitesinde.keza yine aynı emme manifoldunda bi tane daha var aynı işlemleri yaptırıcam.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
umarım bulunur da işin hallolur kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bana uyar
aslında kendime de yapmak istiyordum... daha önce yaptıklarımdan dolayı çizimleri de hemen hemen hazır gibi sadece biraz git-gel işleri var, azcık bile olsa vaktim olsa hemen yapıcam ama şuanda hiç vaktim yok.. belki 2-3 hafta sonra vaktim olur, acelesi var herhalde dimi ?__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Ben daha önce Bostancı sanayide benzer bir iş yaptırdım. Aşağıdaki linkte ufak tefek resimlerde var. Bilmem yeterlimi senin için.
http://www.924board.org/viewtopic.ph...hlight=merruse __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
gercı ustamız skodanın emmesının ıc kısımları plastık falan demıstı.. yapııcaz artık bıseyler.. Son Düzenleyen CKN; 06-10-2010 21:10. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evet ya bi ara görülelin, cuma yada c.tesi akşamlara bana uyar. yada haftaya perşembe akşamı..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Hocam sen önce o 5 para etmez turboyu sök at, 6500de gelen turbodan fayda çıkmaz. Yavuz'un dediği gibi 1.8T'lerin emme manifoldu dökme ve bunu kesip biçmekle verim elde edemezsin...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
kurtuldum o turbodan.. Son Düzenleyen CKN; 08-10-2010 12:28. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:01 ::::

bizimde benzer bi olay başımıza geldi ve manifoldu kesmek yerine komple baştan yapmıştık ..