|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
bugün motoru actım sağı solu kurcalarken beyin koruma kapağını cıkardım ve beyin kodu garibime gitti.
Magneti marelli IAW 1AP.50 yazıyor bildiğim kadarıyla GTI larda beyin kodu 1AP.41 di. 1AP.50 nedir bilen varmı ? 1AP41 le arasında ne fark vardır ? Teşekkürler Evren __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 11-10-2010 22:26. |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
kemal bende anlayamadım 41 yazan yerde bende 50 yazıyor
![]() 99 GTI larda koltuk döşeme gibi değişiklikler varya beyindede mi değişiklik var acaba ? __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
O beyin xs lerde 1.4 lerde birde otomatik 106 larda çıkıyor diye bilgiler buldum. Ama hiç bu beyin kodlu gti veya vts rastlamadım.
Saxo 1.4 8V - MM IAW 1AP.50 206 1.4 8V - MM IAW 1AP.50 __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
![]() |
hassikome evren doğru okuduğundan eminmisin yazıcam saçma olucak
chip yaparken oem ecuyu bozmak yerine xs ecusunu chiplemiş olabilirler __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
doğru okudum yaa inanamadım hatta foto cekicektim ama tel bozuk cekemedim.
demekki beyine yazılım atarlarken oem ecu yu kurcalamak yerine XS ecusuna yazılım yapmıs olabilirler ![]() bunun bir zararı olurmuki ? IAW 1AP.41 e geçiş yapmama gerek varmı ? Suandaki yazılımdan cok memnunum aslında ![]() remus vardı önceden benim arabada sökünce XS bulup takmıslar esk de GTI olmadığından susturucusunu bulmak zor tabi
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 11-10-2010 23:53. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
egzost kolay iş halledilir __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
ancak aracı calıstırmıyor immoblizer olmasaydı çalısması gerekmezmiydi kemal ? __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
merakıma mucip oldu 5 dkya deneyip geliyorum
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
denemediysen deneme bence ecu kitlenmesin diycemde daha önce denemişinki araba çalışmıyor yazdın bnm uykum gelmiş
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
şimdi denedim çalıştı immoblizer devre dışı o zaman benim arabada nasıl aktif hale getirebilirim bu konuda bir fikrin varmı kemal ? __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
anladıım peki ap41 orjinal ecuya dönsem peki immoyu kullanabilirmiyim yada aktif hale getirebilmem mümkünmü ? yoksa farklı bir beyin olduğundan dolayı yine immoblizer devre dısımı kalır ?
Son Düzenleyen darkred; 12-10-2010 00:29. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 207
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Yok yarın sanayide olucam zaten buji ve motor yağı değişimi için gürbüz ustama bir sorayım ben bu işi bakalım ne cevap verecek
![]() Orjinal olacak ve calısacak ki bende rahat olayım çözmem gerek bu işi ![]() Teşekkür ederim hepinize
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
1ap41 ecu bulcan o ecuya superchipin epromunu takıcan peugeot sportlardada immo iptal oluyor, sonra immo kutusu alıcan ve anahtarlarını kutuyu ve ecuyu porgmlatacan ki bunlar oluyormu bilmiyorum ama bence gereksiz uğraşmış olursun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |