|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Sanayide usta biniyor :)
|
Herkese Merhabalar Arkadaşlar ,
Başlıkta Belirtiğim gibi yeni bi araç hazırlamak istiyorum iki arac var düşündüğüm Golf MkI,IIGti veya EF Civic. MkI ve II hakkında çok bilgim yok ne yapılabilir neler olur olmaz. Ama dış görünüş olarak kesinlilke biliyorum ne istediğimi ![]() EF civic olursa ise b16 olabilir veya yine bi sohc vtec olabilir henüz karar vermedım. BU ARaçlar hakkında düşünceleriniz önerileriniz ne olur. Varsa çevrenizde bildiğiniz bi takım araçlar projemize uygun onlarıda değerlendirebilirim. Teşekürler, |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ef yap bence huyunu suyunu biliyosun en azından...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Güzel bişi olsun isitoyurum bu sefer ama mangal gibi yürek lazım yapmaya korkuyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hazır yapılmış 206 var veriyim mi
![]() ef+b16 diyorum ef+d16a9 olsa daha ucuza da çıkar belki __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
b16 yapmışken bide biraz daha kasıp b20 olsun da isterım acelem yok busefer binecek arabam var nasıl olsa.
ANkaraya geldiğimde ayrıca tabiki bi yüz yüze bu konuyu konuşmak ıstıyorum , ama nezaman arasam açmıyorsun
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Vectra A & S40 2.0T
|
__________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 101
|
Her yer Civic dolu, bence Golf Gti yapın. Daha önce yapılan G60 var golf I. Satılıktı ama ilanı kalkmış, satılmış olabilir. Eski ilanında resimleri ve neler yapıldığı yazıyor link veriyim.
http://www.vwtr.net/forum/satilik/sa...-t16477.0.html Golf ler de oldukça hafif kasaya sahip, çok güzel yürüyen bir araç çıkartılabilir
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]() işyerinde oluyorum, aradığını görmüş oluyorum ama aramayı unutuyorum __________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
EF-B18 yada EF-B20
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bu arada b series için konuşacağın kişi imzanda yazıyor
eski b20cilerden kim kaldı
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: r56
|
EF kesinlikle ef arabadan pek anlamıyan bi ortamda bunu söliyince değişik bakışlar içinde boğulup gidiyorum ama seviyoruum ulann diycek kadar seviyorum o kasayı
içerde oturuşu duruşu sohc vtec turboda yapabilirsin zaten 2 lira 3 lira arası vtec yapmak tutar 6,7 lirada fazladan sölüyorum turboya harcasan pöff diyorum
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Sohc Vtec en son düşüncem , Turbo ise düşünmüyorum.
Araba ne olursa olsun yüksek sıkıştırma ve devir dönebilen birazda karizmatik bi atmosferik. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: dci
|
örnek olması açısından ef+b16 var satılık
golf 1-2 için 1,8t motor veya vr6 filan bulman lazım bence ki azcık da can yaksın ![]() haa tabi dersen ki ben görselliğe yükleneceğim , o zaman tamamen orjinal görünümde çil çil golf1-2 nin tadını hiçbirşey vermez |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: b5
|
mk1 yada 2 tabiki zevk meselesi ama düzgün yapılınca klasında ef'lerden çok çok güzel oluyorlar.honda için bir fikrim yok ama golflerin parçalarına çok rahat ulaşırsın ve cüzi rakamlar.
kullanımı aşırı keyifli arabalar ve dediğim gibi güzel birşey çıkarsa ortaya bakmaya doyamıyosun __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Bi kaç golf mk2gti resmi gördüm inanılmaz hoşuma gitti onun haricinde golf hakkında hiçbişi bilmiyorum. MOtor parça vs. en ufak fikrim yok neler yapılabilir veya ne yapmam gerektiği hakkında , ef civic zaten bildiğim araba çok detaylı olmasada neler yapılabileceğini biliyorum , Araç fiyatları aşağı yukarı aynı zaten.
Golf`ün altından kalkabilrmiyim bilmiyorum istedğim görünüme ulaşması açısından enazından. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
URL=http://img254.imageshack.us/i/35113410888134725367360.jpg/]
[/URL
__________________________________ Son Düzenleyen metinalan; 22-10-2010 14:17. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: dci
|
ben böyle örnekleri görünce genelde cümlelerime bazı nadide küfürlerle başlıyorum...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Buna kasti fauldeniyor
kırmızı kartlık hareket :d Bu fotoğrafı nerdeyse bütün golf topiclerinde görür oldum valla öyle efsane
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |