|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Akşam seyir halinde iken arıza lambam yandı
Haricinde hiçbir sıkıntı yoktu Gideceğim yere kadar gidip kontağı kapattım ve aracı yeniden çalıştırmak istedim Araç marş vuruyor ancak ateşleme yapmıyor Buji kablolarını distribütör kısmını kontrol ettim sıkıntı yok Yine distribütör sigortasını kontrol ettim sıkıntı yok Kontağı açarken arıza lambası yanıyor ancak kodu fişle okumaya çalışında kod çıkmıyor Bana ateşleme bobini gibi geldi var mı fikri olan? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
günceldir arkadaşlar. fikri olanlardan yardım bekliyoruz
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Distributor icindeki Coil yada igniter bozulmustur ...
__________________________________ Japanese Express INC / Cyprus Aftermarket & Used JDM Parts 0533 86 21 333 0542 86 21 333 ` sales-japexpress@hotmail.com ` http://techturkey.com/forum/forumdisplay.php?f=65 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Yani komple distribütörü değişecez öylemi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Buji kablolarını kontrol ettim derken gözle dışardanmı bakıldı hani çıkan vs... varmı gibisine yoksa tek tek her buji kablosu ucundan ateşlemenin olup olmadığımı kontrol edildi ?
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: acura integra turbo & focus hb tdci
|
bobın ve atesleyıcıyı beraber degısırsen duzelecektır,vtı ların genel sıkıntısıdır
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Bu arada iç kısımdaki sigortalarda sıkıntı varmış değiştirip sıkıntıyı hallettik |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: flash s sedan vti
|
dsitıbıtor kapagının ıcınde bı yay var aynı dert benım basıma da geldı yay yerınden cıkmıs yayı bulamadım ama bı yay uydurduk sorun cozuldu ona bı baksan ıyı olur
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
seboerk in dediği gibi o yaydan olabilir.fakat o kapak sökülmediği sürece o yay yerinden çıkmaz.distribitörün içinde modül veya bobinden yapar.iç kısmını yenilersen sorun düzelecektir.bu yenileyi yaparken alacağın malzemeler taiwan malı olmamasına dikkat et derim.gerekirse sağlam olsun 2.el olsun ama japon malı olsun.çünkü yan sanayi olanlar daha deneme aşamasında elinde kalıyor.
@edit: sorun düzelmiş.yinede aynı sorunu yaşayanlar olursa bunları okurlar. __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|