|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: c4
|
Selam arkadaşlar.Arkadaşım stock vtec es ine 51 düz boru bide bi de son susturucu takmayı düşünüyo.Otto yanık uçlu baktık görüntüsüde seside fena değil gibi gerçi internettteki videolardan pek anlayamadık.Greddy yanık uçlu görmüş baya hoşuna gitmiş pahalı olduğunu biliyorum ama varsa önerilerinizi alabilirmiyim.Yanık uçlu olursa şahane olur.Bütçe de malum öğrenciyiz.Ve son olarak 2.el egzoz un + sı - si nelerdir.Şimdiden teşekkürler
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
gredy pahalıdır otto ya gore otto nun yanık uclu egzozu guzeldır tok sesı vardır tatmın eder
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
otto+düz boruda patlarmı egzoz peki ?
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var Son Düzenleyen Ayhan_izmir; 26-10-2010 14:03. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
acele etmezsen 1 hafta sonra izmir de çözerim işini. hem yanık uçlu egsoz hemde komple 51 lik ara boru verebilirim hepsini sıfır olarak
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
acelemiz yok zaten
araba şu an şehir dışında bayram gelicek o zaman halledicez.pm atıyorum detayları ordan konuşalım.arkadaşlar varsa önerileriniz beklerim __________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var Son Düzenleyen Ayhan_izmir; 26-10-2010 22:14. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
yanık uçluysa ögrencı işıyse==otto derım
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
peki stock motordan sizce otto ilemi güzel ses alınır greddy ilemi çünkü bi topicte okumuştum greddy yi genelde dolu arabalarda tercih ediyolarmış..bu arada kusura bakmayın bu işlere yavaş yavaş giriyoruz umarım sıkmıyorumdur.teşekkürler
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bnde hks tı var ucu yanık tıtanıum bıraz tuzlu olur ama ıstersen satabılırm 250 km falan kullandm..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
otto öneririm.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
sağolun arkadaşlar gökhan bey sağolsun yardımcı oldu bize.nasipse bayramdan sonra 51 düz boru+otto spec yanık uçlu yapmaya karar verdik.yorumlarınız için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ayhn msn'e ekle knuşrz.. faruk_vtec@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: c4 vtr
|
206 ımda kat+orta iptali komple 51 lik boru ve otto yanık uç son susuturucuyla inanamayacığın bi ses alıodum.maliyet sıkıntın varsa otto yu şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın.patlama olayına gelince fena derecede....
__________________________________ imza kurallarını okuyunuz |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
zaten karar verdik gibi 51mm düz boru ucuna yanık uçlu otto bakalım vtecten nasıl bi ses alcaz onu merak ediyorum ya
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |