|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda civic Vti
|
Bir arkadaşımın 1.4 ies i için 2 egsoz arasında kaldık - 1. si Egsoz marka belli değil Krom - Bu egsoz ayarlı ağzından ses ayarı yapılabiliyor.
![]() ![]() 2. Egsoz Real Marka - Buda silencerlı ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ilk resimdeki myracing replikasini andiriyor, reali tavsiye etmem ama bu durumda reali tavsiye edicem.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
1.4 ies mi ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Araç 1.4 İes arkadaşlar - Bu egsozların fiyatları uygun olduğu için arkadaş ikisinden birini istiyor başka egsoz istemiyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1. egsozda üstünde kabartma yazı var ama tam okunmuyor. Real'i bende hiç sevmem ama bu durumda mecburen real diyorum.
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
bence ikisinide takma
daha kaliteli düzgün bişeyler bakın derim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
Ayarlı ağızdan ses ayarı nası oluyor ya ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Real'i seçerdim.
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Resimden göründüğü kadarıyla ağızda açılır kelebek yapılmış biraz çevirince açlıp ses çıkışı daha fazla olup ses artıyor.Eski sobaların altındaki aılan yerler gibi
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
real kullanan arkadaşlarım var kaliteli ve güzel sesleri var neden genel beğenmemiş anlamadım
![]() real'in sesi üst devirlerde hafif zırıltılı alt devirlerde tok ve baslı bir sesi vardır
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Ses işi zevk meselesi aslında kimine güzel gelen başkası için kötü gelebiliyor. Performans olarak beğenilmemiş veya malzeme kalitesi olarak kötü olabilir. Benimde anlamadığım şey açıkçası adam komple Krom egsoz yapmış 2. eli 70 - 80 TL -Ancak remus - supersprint almaya kalksan onunda 2. eli 280 - 400 TL yani içine altınmı koymuşlar 5 katı fiyat farkı var aklım almıyor. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
kardeşim elimde otto var real meal hak getire ben realden gofret almaya gidiyorum gel sana otto egzost vereyim ben 100 liraya
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ikiside aynı ... laciverti otto flan alın derim
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CİVİC Sİ / AUDİ A3
|
real eksoz kullandım...öle abartı çok çıkan bir sesi yok...ben seviyordum alt devirlerde sakin tok bir sesi vardı.üst devirlere doğru o ses birazdaha incelip hırçınlaşıyordu.fakat zırıldama fln yoktu eksozda bilginiz olsun.civic si aracımda kullandım.uzun yolda sabit 2800 devire kadar çok rahatsız olmazsınız fakat 3000 devir sabite bağlarda giderseniz rahatsız eder bu verdiğim bilgiler slincer sız kullanımda bilgilerdir.slincer varken bilmiyorum ses nasıl.dışarıdan gayet begenilen bir ses vardı.özellikle eksoz patırdayan bir eksoz (1.4 araçda patlarmı bilmiyorum ama benim si da kesiciye girince çok tatlı bir patlama yapıyordu). eger iki eksoz arasında bir tercih yapılacaksa real eksozu tavsiye ederim.
eksozum resimdekiyle aynıydı... Son Düzenleyen ÇAĞAN; 02-11-2010 20:04. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |