|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Arkadaşlar Selam.2 sabahtır araba benzindeyken 70 dereceye kadar alt devirde gaza basınca boğuluyor.Park yerinden çıkarken ilk gazı alıyor 2-3 metre gidince hop kapatıyor resmen kendini stop ediyor.ısınınca yada belli bir yol gidincemi artık bilemiyorum düzeliyor.İşin garibi Lpg'de soğukken sıkıntı yok benzinde yapıyor.
Nedendir ? __________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
çok büyük bi ihtimalle su sıcaklık sensörü lpg kendi su sıcaklık sensörünü kullanır o yüzden düzeltme verebilir muhtelemen aracın hep sıcakmış gibi algılıyor ısınıncada sıkıntı kalmıyo
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Lpg nin sensörü dediğiniz beynin içindemi ben bilmiyorum çünkü öyle bir parça.Sıcakmış gibi algılayınca ne oluyor yani onu anlamadım ? Bide Lpg ye geçirince çalışmazmı lpg parçaları
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: fiat
|
benzin otomatiğine baktır.
|