|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat İbiza 1.8T FR
|
Mrb arkadaşlar 70lık duz boru yaptırıcam ama son susturucu olarak 67mmlık kullanıcam sızce herhangi bir performans kaybı olurmu yada ne gıbı artısı yada ne gıbı eksısi olur yardımcı olurmusunuz..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Seat İbiza 1.8T FR
|
Arkadaşlar acil yardımlarınızı beklıyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aracımda 76 egzoz var ortaya doğru 70 oluyor ve çıkış 63 mü 65 mi ne bilmiyorum..
üst devirlerde az bi performans kaybı oluyor, bunu da nasıl söyleyebiliyorum.. 76lık yerde cut out um var ve açtığımda direk 76 ile dışarı çıkıyo üst devirlerde ufak bi fark var..ek olarak şuanda 63 lük çıkışı birazdaha küçülttüm ve rölanti civarı devirlerim güzel oldu
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
modeli belli olmayan bir araca ben olsam 100lük çektiriridim geniş geniş kullanırsın
![]() aracın marka modeli yokmudur
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Ibiza 1.8T FR
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: SEAT İBİZA 1.9TDİ CUPRA
|
bence 70 lik düz boruya 76 mm son susturucu yaptırmalısın egsozt çapı çektirdiğin borudan daha küçük çaplı olmamalı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 Sport + 10 Hp
|
bencede eksoz capı boru çapından büyük olmalı
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Rahatlıkla yapabilirsin. 70mm senin için oldukçada geniş bir çap. 67 ye son susturucuda düşmesi bişi değiştirmes.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:09 ::::

Mrb arkadaşlar 70lık duz boru yaptırıcam ama son susturucu olarak 67mmlık kullanıcam sızce herhangi bir performans kaybı olurmu yada ne gıbı artısı yada ne gıbı eksısi olur yardımcı olurmusunuz..

üst devirlerde ufak bi fark var..