|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: flash s sedan vti
|
herkeze meraba 2004 model golf fsi 5 kasa arabama ABT yazılımı olurmu olursa eksı ve artıları ne olur tesekkurler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
bi fark göremezsiniz onun yerine baska seyler yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
egzoz filtre + yazılım ile 140 hp ye yakın değerler yakalanır. Gayette fark eder.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
115 HP den 140 sadece egsoz filtre chiple geliniyor olsaydı golf FSI best seller olurdu. Paranı kozmetige ya da daha ust modellere harcamanı tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
fsi larda da bir çeşit kompressör gibi davranan bir sistem var benim bildiğim kadarı ile. Ondan güç alınabiliyor normal atmosferikten biraz daha fazla. Komple egzoz (headers dahil) güzel bi cai + yazılım ile yakalandığını duymuştum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
tsi olmasın o fsi da imkansız o gucler, simota cai + chiple 12hp aldık
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
BAnanae canım ben duyduğmu söyldim olmassa olmasın. Çokta tınn
![]() Çok bilen arkadaşlar gerekli yorumları yaparlar. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
fsi lardan da cok yuksek guc almak mumkun.. normal atmosferik arac gibi dusunmeyin. cunku bu araclarda da tsi, tfsi gibi benzini yuksek basıncla yanma odasına godneren bir yakıt sistemi mevcut. tuning ile yakıt basıncı artırılabildiginden cok bariz ve yüksek bir guc almak mumkun.. 140 hp yi gormek zor sayılmaz..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
FSI ya da GDI "gasoline direct injection" olması hasebiyle piyasaya çok iddialı bir giriş yapmıştı ve çift katmanlı yakıt püskürtme mantığı kullanılıyordu ama bildiğim kadarıyla VW bundan vazgeçti çünkü tüketim çok artıyordu.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Yakıt tüketimini hiç artırmıyor aksine düşük yakıt tüketimi sağlıyor. Senin aracının turbosuzu FSI oluyor zaten
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Erhan bunu bilmediğimi sanarak bu satırları yazmadın inşallah
![]() 170 lik TSI 1.4 90 HP lik hem polo hem de golf te üretilen FSI üzerine geliştirildi. Malesef iddia ettikleri gibi düşüj yakıt tüketimini yakalayamadılar. __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
daha ne yakıcak abi 220 hp civarında golf sehir içi 7.0-7.5 arası yakıo
))
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
kardeş onu demek istemedim. FSI da istediklerini tam yapamadılar dedim. Yani iddia ettikleri kadar tüketimde avantaj sağlayamadılar. TSI candır zaten. konuşmaya gerek yok.
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Öyle deme abi ya 1.6 8V motordan sonra fsi lar bile az yakar gelmişti insanlara Bu arada chip tuning FSI motorlarda ciddi anlamda yakıt ekonomisi saglıyor.. 20 hp civarında güç almak mümkün sadece chip tuning ile bu aracta. Yaptıgımız uygulamalarda boyle oldugunu gorduk.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
bence daha güçlü verim alabileceğin bişey yaptır
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
dinamometre çıktılarınız varsa görebiliriz ...
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Allaahhh allah. Atar yapan arkadaşlar nerde
Kompressör gibi davranandan(kompressör değil) kastettiğim buydu benimde zaten.... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|