|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: flash s sedan vti
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33576319/detay
merhaba bu aracı almayı dusunuyoruz fakat motorda bazı sıkıntılar var bu sıkıntıları gıdermek ortalama ne kadar tutar aracın kazası yokmus dedıgıne gore bılen arkadaslar dan yardım ıstıyoruz sımdıden tesekkurler DEDIGINE GORE 7 8 BIN ARASI DIYOR ARACIN MOTORDAKI SIKINTILAR BUNLAR 1ADET SİLİNDİR BLOK'U 1 ADET PİSTON KOLU CONTALARI VS VS |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
zamanında çok guzl yuruyen bır m3
sayılı 4 kapı 321 lerden bıldıgım bı araba ama sımdı kımde ne halde bılmıyorum 18 bın dıyor sanırım ama arabanın motor gıdık o paralara zor satılır gıbı. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
araç yürümediği için aslında almak riskli şanzıman difransiyel vs durumu ne durumda acaba ?
sanki bu aracın konusu açılmıştı daha onceden __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: flash s sedan vti
|
dogru soyluyosunuz yuruyen de onemlı tabıkı neyse bakalım arastırıcam bıraz daha fıyat asaya cekılırse alınır aslında ama motor kac para yer ıyıce bakmak bakıtmak gerekıcek ılgınıze tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Turşu. Alip adam etmek icin temiz 25 lirasi var. Kazasi var, deger mi degmezmi gorecelidir.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: maserati ghibli, Alfa156, Porsche
|
ne kazası Çağrı aracın perti var... fantaziye gerek yok bence...
__________________________________ You killed me with your smile... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Biliyorum abi Turşu derken onu kastettim zaten ama insanlar yine de tercih edebiliyor o yuzden goreceli yazdim.
__________________________________ ///Mürüvvette endaze olmaz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
bende tam olarak bu konuyu arıyordum paylaşım için teşekkürler, peki arac ve şuan ki sahibini tanıyanınız varmıdır ?
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |