|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
uyuyor kanka.
bendeki boru civic borusu, bi VTİ'ye göndermişti gökhan abi kargo yanlışlıkla bana gelmişti.bende boru çapı büyük diye almıştım.montajıda cem abilerde yaptık zaten. he belki kısa gelir. başka bişeyi olmaz. sağ tarafa gelicek egzosun.zaten öyle olmasıda daha iyi verim alıcaksın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
ben de uyar biliyorum, eger ilgilenirsen 76 krom ara boru elimde mevcut
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
ya kanka cem abilerdeydım akşam uymuyor dedı ?? başka uymaz dıyen cıkmassa artık kargo masrafına katlanıp alıp bakıcaz ... __________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yavrum cem abinin kafası karışmıştır
![]() uyuyor. verceğin kargo parasıda 8-10lira bişey
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() neyse ya böyle olmıcak gelsın bakalım biz en iyisi arıyom ben umutu, görüşürüz
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi gökhan kım ? hazırmı var onun elinde
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Koçum gokhan035 nicki arkadaşımızın. Eksoz borusu üretimi yapıyor kaynaksız potsuz istediğin gibi kıvırıyor. Elinde kesinlikle integranın kalıbı vardır sana istediğin ölçüde yapar yollar
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 | |
![]()
|
sonra doğru bi ek var sadece. başkada bişey görmedim ben :Sgökhan035 nickli üye faruk pm atıyorum no'su nu ararsın bi
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
sen beni sevmiyorsun
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
zaten konuyada gelmiş gökhan abi. sabahtan beri arıyorum nerdesin be abi
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
faruk gökhan abide TEG için ara borular var. cem abinin dediği doğruymuş. gökhan abi açıklama yapar sana
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Uyuyor aslında, anlattım tel de konuştuk hallettik
o kavis o konuştuğumuz uzun zaman önce halloldu abi, hepsi yeni setup la çıkıyo zaten. onda da sorun olmuyo du tabi de, yine de bir adım daha ilerletmiş olduk. 51 de zaten sorun yoktu, 63 ve 76 lıkta ilk çıkan 1-2 sindeydi dereceyle oynadık onlarda halloldu bitti mis gibi.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]() |
sonuç oluyor mu olmuyormu herkes bişi dedi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |