|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
uzun süredir kafamı karıştıran bir konu bu benzin pompası.
araçta sıralı sistem lpg var benzin pompasının elektırık kablosuna bir tus baglasam sadece sabahları aracı calıstırmak ıcın pompaya elektırık verıp sonrada kapatsam benzın hortumunda zamanla kuruma ozellıgını kaybetme gibi bie durum söz konusu olurmu? sonra daha büyük problemlerle karşılaşırmıyım? benzin pompası lpg'de kullanırkende calısıyor bazen benzın az oluyo hep calıstıgı ıcın yanıyo pompa 3-4 kez yaktım pompayı benzınsızlıkten. yoksa aynı düzen devam mı etmek gerekir? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
Zamanında bir lpg ustası aynı öneriyi sunmuştu bana, pompanın elektriği keselim daha sağlıklı olur diye ama pek üzerinde durmamıştım. Eğer zamanla özelliğini kaybetme gibi bi durum yoksa gayet mantıklı bir hareket gibi duruyor.
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
yada pompanın ucuna parça bir hortum takıp deponun dibine koysak hortuma taksak süzgeci araç çekişten düşermi? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yokmu benzin pompasından anlayan??
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: her daim gerekli
|
Geçen sanayi de böyle bir ürünün reklam afişini görmüştüm. İsmini hatırlayamadım ama benzin pompasının elektiriğini kesiyormuş. Biraz araştırırsan bulabilirsin netten
|
|
|
#6 |
![]()
|
araştırdım biraz bişeyler buldum basit devrelerle yapılmış ama pek saglıklı gorunmuyor kendim yaptım benzin pompasına on/off tuşu
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
böyle bir ürün var ama ne kadar işe yarar bilemem yapan arkadaslar cok ıyı oldugunu yazmıslar acıklamasında
http://urun.gittigidiyor.com/LPG-LI-...19786#aciklama baska bır forumda ise benzin pompasının durması sonucunda benzin'in üslediği sogutma görevi yerine gelmeyecegınden zararlı oldugundan bahsetmısler. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aracın yeni ise benzin pompasının durması pek sorun olmuyor ama araç 15 yaş ve üstü ise benzin hortumlarında ve borularında tıkanma oluyor zamanla.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
89 model
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Bence minimum yarım depo benzinin dursun depoda sorun kalmaz .. Oda zor kalır aslında ama neyse
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
benzin dursa ben duramıyorum. gazda basınca 5 bin devirden sonra benzıne gecıyo sonra bı yapıstırıyosun benzın bıtene kadar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arac yolda giderken bi durum oldu ve benzine atti o zaman nasil olacak benzin pompasi calismadigi icin yolun ortasinda kalmakta var
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
lpg'de gaza yuklenınce 5'bın devırdensonra benzıne gecıyo arac sonra elektrık kesıyo 2. vıtese atıyorum devır dustugu ıcın gaza gecıyo yıne basınca aynı olay 5 bınden sonra benzıne gecıyo gaz yetıstıremıyo.
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: yok
|
539.sokaktan karsıya geç westar eksozun oldugu sokak o sokaktan devam et 3 dukkan yanı..
__________________________________ 205 GTİ 16 V 1.9 Megasqurıet 1. 2. 3.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:14 ::::

benzin dursa ben duramıyorum. gazda basınca 5 bin devirden sonra benzıne gecıyo sonra bı yapıstırıyosun benzın bıtene kadar