|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaslar amerikadan musterim gelecek ve ona 2005 wrx icin beyin getirtecegim fakat nerden bulabilirim bildiginiz bi yer var mi site adresini ve hangi beyin uyar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
istersen irtibata geçelim. Ben bulup kendisine (tabi gerekli zaman içinde bulursak) kargolatayım. oda elden getirsin. Bu arada benimde gelecek bikaç parçam vardı onlarıda alır
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Olur kardes. 17 aralik da gelecek. 05336805022 ara istersen ver telefonunu ben arayayım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Sen satndart beyinmi istiyorsun? yoksa plugandplay, stand alone bir beyinmi?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Standart beyin uzerinde var zaten. Ben cata pat yapacak beyin iitiyorum kardes
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
motec alsana
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
fatiii nikli üye haltech beyin satıyor, plugand play. Tak çalıştır bişi yapmıcaksın, sadece ayarları yapılacak. 900 dolar. Bence yurt dışından getirmene değmez. Dışardan gelen o parayı geçer.
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |