|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
Arkadaşlar apu motorların diğerlerinden ne gibi farkları var? Aeb , AGU, Atw vs vs
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
Otomobil: R Line..
|
APU yu tam söylemek zorda AGU ve AEB nin diğerlerinden farklılığını şu alıntılarla söyliyeyim.
|
||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
|
ilk resimdeki farkı şu ufak resimdede gösterebiliriz,link ölmüş sanırım.
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
|
Hatta aklıma gelmişken birde 1.8t intake manifold benchmark ı koyayım..ek bilgi olsun..
http://www.elitedubs.com/index.php/topic,2275.0.html Bu listede sem de olsaymıs keşke..şuan sem açık ara önde usa da
Son Düzenleyen Spook; 03-12-2010 16:06. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
|
bikaç yerden edindiğim bilgiye göre apu aeb den sonra çıkmış. Fakat benim öğrenmek istediğim apu nun internal'lar nasıl , gaz kelebeği elektronik mi ? vs vs
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
APU 150hp lik 98-01 A4 lerde, 98+ A6 larda, 98-00 passatlarda var..
portları large değil.. piston pinleri 20mm yine .. Gaz kelebeği elektronik.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
hmm peki aeb e göre nasıldır ? yada diğerlerine göre
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
AEB ve AGU en iyileri diyebiliriz o yüzden AEB e göre iyi değil tabi
mesela gaz kelebeğinin telli olması tercih meselesi, bence çok güzel birşey.. tepkiler çok daha iyi oluyor. onun dışında emme manifoldunda oldukça fark var.. Büyük turbo düşünülüyor ise emme manifoldu değiştirilmesi iyi olur.. çok fazla ayrıntı açıkçası bilmiyorum ama çok lafı geçen bi motor değil ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
yüklemekten kastım turbo büyütme vs vs k04 e geçince piston falan değişmek gerekir mi acaba? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
K04 le kırılacağını hiç sanmıyorum..
ama ufak tefek iyileştirmeler isteyecektir.. manifold, enjektör v.b. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: RS4 / 3.30d
|
Kol piston değiştireceksen, AEB nin kapağını APU ya takabilirsin, sorunsuz bir setup yapabilirsin.
Ben GT3076R ile 2.2 Bar da 9 ay boyunca apu kullandım, hic problem yasamadım. hatta cakma gömlek ve yerli krank ile, Simdi biraz daha iyiye gitmek icin AEB blok ve aeb kapak aldım, onunla retainer kit li bir setup hazırlıyorum. Kısmetse 1 hafta içinde bitiyor. __________________________________ as known as Umit DOGAN |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|