|
|
#1 | |||
![]() |
merhabalar arkadaşlar hararet sorunu yüzünden contayı yaktık aslında daha önceden de varmış ama geç farkedildi kısaca anlatayım motora komple yataklar pistonlar sekman gömlek atılcak tabi yapmışken iyi bişey olsun diye çabalıyorum bana fikişr verirmisiniz nasıl bi piston alayım nasıl yapmalıyım erkut abi vardı bi sıralar burda göremedim aslında arıaktım onu bana herkez akıl verirse çok sevinirim bide erkut ustanın numarasını bilen varmı ben izmirdeyim o ankarada onun yanında olmak vardı
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
http://www.techturkey.com/forum/show...=65897&page=91
bu konuya takıl hemen bulursun erkıt abıyı (((eg team))) __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
isterseniz 1500 liraya komple d13 verelim ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
gömleklerdeki sıkıntı nedir neden değişmesi gerekiyomuş owersize pistonla devam edebilirsin çünkü bi de ben burdayım sadece gün içinde giremiyorum
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
abi gömlekler ovalleşmiş erkut abi ben yarın seni arıcam
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
neresı yapıcak arabanı
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Dostum izmirde güvendiğim bi usta var ahmet 2 sanayi sitesinde ben orjinal parçaları alacağım ama nerden bulacağım bana yardımcı olurmusunuz pistondur sekmandır contadır kol vs
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |