Kayıt ol

Eski 07-12-2010, 08:27   #1

Otomobil: Jetta Tsi

Question Kalorifer ısıtma problemi..

Arkadaşlar aracıma cumartesi günü voltmetre ve hararet göstergesi taktırdım (gauge) tam torpidonun üzerine pod içinde. Torpido içinden kabloları geçirerek bagladık. Fakat bugün işe gelirken aracın kaloriferi normalde 500mt sonra alev gibi ısıtırdı ama 5-6 km yol geldim genede ılık esiyordu. Acaba problem nedir. Elektrik kablolarında mı sorun yoksa müşirlerde mi? Anlamadım

Safety is everything.
Onno isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-12-2010, 08:33   #2

SekoLive - ait Avatar

Otomobil: R Laguna 2.0

hava soğuk araba ısınmamıs olmasın ? onno

''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın''

Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış
.
SekoLive isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-12-2010, 08:54   #3

SekoLive´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hava soğuk araba ısınmamıs olmasın ? onno
Serkan haklı da olabilirsin gerçi hava hiç bu son 2 gündür soğuk olmamıştı. 2 marşda anca alıyor sogukta malum gazda araç :/ akşam biraz dolanayım bakayım ısınınca şöyle fan falan açınca bir bakayım kalorifere tekrar.

Safety is everything.
Eski 07-12-2010, 08:59   #4

SekoLive - ait Avatar

Otomobil: R Laguna 2.0

Onno´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Serkan haklı da olabilirsin gerçi hava hiç bu son 2 gündür soğuk olmamıştı. 2 marşda anca alıyor sogukta malum gazda araç :/ akşam biraz dolanayım bakayım ısınınca şöyle fan falan açınca bir bakayım kalorifere tekrar.
muhtemelen soğuktandır yoksa hiç ısıtmaması lazım ılık olyorsa ısınamadıgından içeriyide ısıtamaz.
bide artık arabayı gece benzinde bırakma zamanı geldi yoksa sabahları akünde çok iyi değilse zorlanırsın benim gibi inada bindirip marş motorunu dağıtmaya kadar gidersin. geçen sene aküm zayıftı çok sıkıntı yaşadım busene şükürler olsn bişi yok şimdilik.

''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın''

Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış
.
SekoLive isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-12-2010, 09:17   #5

Wink

SekoLive´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
muhtemelen soğuktandır yoksa hiç ısıtmaması lazım ılık olyorsa ısınamadıgından içeriyide ısıtamaz.
bide artık arabayı gece benzinde bırakma zamanı geldi yoksa sabahları akünde çok iyi değilse zorlanırsın benim gibi inada bindirip marş motorunu dağıtmaya kadar gidersin. geçen sene aküm zayıftı çok sıkıntı yaşadım busene şükürler olsn bişi yok şimdilik.
Haklısın geçen 30 tl lik benzin aldım işten dönüşte benzinde bırakayım bari. Gerçi aküm iyi daha 1 yıllık, şarj dinamo diyot takımını da yeniledim ama ucundaki 10luk pabuçlardan biri sanırım eskimiş. Hızla gidip ani frene bastım elektrik kesti. Ama bi kere oldu şuana kadar. Bi ara gösterticem onuda. Bu arada akşam mtec park sensörü takıyorum araca hadi bakalım sonra video çekicem trailer

Safety is everything.

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 05:16 ::::