|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Jetta Tsi
|
Arkadaşlar aracıma cumartesi günü voltmetre ve hararet göstergesi taktırdım (gauge) tam torpidonun üzerine pod içinde. Torpido içinden kabloları geçirerek bagladık. Fakat bugün işe gelirken aracın kaloriferi normalde 500mt sonra
alev gibi ısıtırdı ama 5-6 km yol geldim genede ılık esiyordu. Acaba problem nedir. Elektrik kablolarında mı sorun yoksa müşirlerde mi? Anlamadım __________________________________ Safety is everything. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
hava soğuk araba ısınmamıs olmasın ? onno
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Serkan haklı da olabilirsin gerçi hava hiç bu son 2 gündür soğuk olmamıştı. 2 marşda anca alıyor sogukta malum gazda araç :/ akşam biraz dolanayım bakayım ısınınca şöyle fan falan açınca bir bakayım kalorifere tekrar.
__________________________________ Safety is everything. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bide artık arabayı gece benzinde bırakma zamanı geldi yoksa sabahları akünde çok iyi değilse zorlanırsın benim gibi inada bindirip marş motorunu dağıtmaya kadar gidersin. geçen sene aküm zayıftı çok sıkıntı yaşadım busene şükürler olsn bişi yok şimdilik. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
hadi bakalım sonra video çekicem trailer
__________________________________ Safety is everything. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 05:16 ::::

alev gibi ısıtırdı ama 5-6 km yol geldim genede ılık esiyordu. Acaba problem nedir. Elektrik kablolarında mı sorun yoksa müşirlerde mi? Anlamadım 

trailer