|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: rwd
|
bugün işe gittiğimde aracımı parka koydum fakat 2. marşı basamadım. aküm bitmişti, gidip yeni akü alıp gece iş çıkışı taktım. tabi yeni akü bağlantısı yaptığımdan teyp kodunu girmeden açılmıyor. bende kitapçıklarında herhangi bir code filanda yok. nasıl bulurum bunu veya nasıl çözebiliriz fikri olan? yrnda pazar belki bilen vardır bizlerden uzun yol yaptığımdan radyosuz cdsiz geçmiyor yol.
__________________________________ Sakin güç... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa
|
wallahi onun programları var şimdi baktım ama bulamadım seri numarasını yazıosun teypin codu verio sana yarın tekrardan bakarım
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: ......
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
sol güneşliğin iç tarafında yazıyordu bizim şirket arbasında.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
programları bende gördüm ama çok eski tarihli yüklemiş insanlar yurtdışında patlamış linkler o yüzden. o değil arabanın tüm kitapçıkları tam kitapçıklarda filan yok ama sağa sola bakmak aklıma gelmedi bakalım yrn sabahtan bakıcam. olmadı ptesi servise gitçem.
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: NoN
|
servise gitmek en doğrusu şase numarasından bakıp söylüyorlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: S2000
|
kardeşim teyibi çıkarabilirsen ben yardımcı olabilirim tayibin yan tarafında mharfiyle başlayan seri no yu pm lersen
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Evo VIII
|
Bizim fiestanında aküsü bitmişti yakın zamanda teyp sökülmesi lazım arkasında yada yan tarafında yazıyo kod
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: yok
|
sürücü güneşlik ve torpidoda olması lazım.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Aracı 0 aldıysanız size verilen ufak siyah ajandada ince bir kitapçık olacak..Cd çaların kullanma kılavuzudr o onun en arka sayfasında 2.sırada sonradan servisin doldurduğu yerde yazıyor olmalı..
2. yol ise ; teybi sökün ve arkasına bakın orda mutlaka yazmalıdır... Olmadı servise götürün onlar yapar.. Sene 2007de mondeonun code u için 26 lira+kdv ödemiştik.. teyb galiba cd 6000 aux ![]() Bazı siteler vardı code bulan
Son Düzenleyen ST-max; 12-12-2010 16:22. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
code için program var dayımın ford servısınde gormustum teybı sokup serı numarasına gore programdan code alıolardı.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Teybi sökmene gerek yok.Sadece torpido kapağını komple dışarı al içerde sola doğru bak seriyi görürsün M diye başlar m harfinden sonra 6 tane rakam yazar.Seriyi pm'le bana code'unu söyleyeyim.Yada mail adres pm'le bana programı atayım sana
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Sabahtan bi ford servisine ugra 2dk söylerler
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Prestij
|
servis 10 dkkada verıyorr ucretsiz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
sonradan sökmediyseniz sol güneşliğin içinde ayna kapagımıdır sürgüsümüdür onun üstünde yapıştırılmış olması gerekiyor. torpidoda var ayrıca (focusta oyle en azından teypler benzer teyp)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: S2000
|
normalde arkadaşların saydıgı güneşlik kapagında .torpidonun içinde .garanti kitapçıgında .bunlar normalde olması gereken yerler ama hiç birinde yoksa cihazın M******* diye başlayan seri numarası şart
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
tüm kitapçıklarım tam ama hiçbir kitapçıkta yok. dün gece sağ torpido gözünü çıkarttım arka kısmında sigorta tablosu var belki ordadır dedim orda da yok. güneşliklerde yok torpido içlerinde de yok.
bu sabah benim kaportacının orda dedik bide arkasına bakalım. M ile başlıyan seri no ile internette code üreten programla buluruz dedik. meğerse audio code sticker veriyolarmış. genelde de bu aradığım noktalara yapıştırıyolarmış. teybi çıkarttık arkasına yapıştırmışlar hallettik yani servise gitmeden. müziksizde yollar hiç çekilmiyomuş onu anladım.. herkese çok teşekkürler yardımları için.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |