|
|
#1 | |||
![]() |
Beyler bayir yukari cikarken birden aku isigi yandi ve direksiyon hidroligi iptal oldu. Arabanin rolantisi 1500 devirlere geldi, bunlar sadece 1 saniye oldu, direksiyon bildiginiz araba calismiyorkenki gibi sertlesti. Araba yurur durumda, fakat direksiyon bildiginiz araba calismiyor gibi.
Motor kismindan mars yapar gibi olan sesin biraz dusuk seslisi gelmeye basladi, yag lambasi yakmadi, hemen actim kaputu baktim ses motordan gelmiyor, motorun altindan bi yerden geliyor. Moralim 0 beyler sizce ne olmus olabilir? Benim aklima krank kasnagina bagli olan sarj dinamosu ve direksiyon kayisinin kompasi yada atlamasi geldi, sizde benimle hemfikir misiniz? Yada kasnaklarida dustu. Fakat tak tuk hicbir sekilde ses gelmedi. Direksiyon yaginda bir eksilik yok su zamana kadar hic degistirmedim, motor yagida normal ve km'si oldukca devam etmekte. Simdiden cevap veren ve derdime ortak olan herkese cok tesekkurler. ![]() Arac 1.6 Civic Si d16a9 __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 28-12-2010 23:26. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
şarj ışıgın yandı ve dreksiyon sertleşti v kayışın kopmuş olabilirmi kontrol ettin'mi
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
V kayisini kontrol etmedim ve kasnak, kayislardan bahsettigim yer senin dedigin V kayisi, onu nasil gorebiliriz? Bakmayi denemistim ama xenon beyni direksiyon yag bidonu vb derken orasi cok kalabakalik. Rolantide motor guc kaybetmesin, motor durmasin diye mi yukseldi peki sarj gitti madem diyerek? __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic ef.......civic crx...
|
kayış patatoo olmuşş
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
v kayısın kopmustur telasa gerek yok klıma calısıyormu ona bak oda calısmıyorsa v kayısı gıtmıstır sorun degıl orjınalı 20 tl falan olması lazım 50 tl de ıscılık versen 80 100 lıraya cozulur ısın belkı bısıyler daha kopmustur
![]() burdakı yorumlar tabıkı gormeden ...bı radar honda yap bence
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
yo hayır bu olayı şarj kesti diye yapmaz sanırım bahsettigin olay anlık oldu
__________________________________ " Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır." |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: fd6 # si
|
kayış kopmuştuır ben 2 keer kapardım)
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
kayıstandır abı banada oldu ıkı hafta önce
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
eğer diğer şeyler çalışıyorsa hidrolik pompası gitmiştir
meraklanacak bir durum görülmüyor.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: honda civic si
|
cvp cok basit yaa kasnak yada kayış kopmuştur kardşim önemli bişey değil
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]() |
abi cok sagol tesekkur ederim yardim ettigin icin masallah 2 kez iyimis
sagolasin batuhan peki rolanti yukseldi mi? Mert evet bendim abi o beyaz si pert oldu, arkadan vurdular, bende yeni bi si aldim 1.5 sene once ona biniyorum hic sorun cikarmadi cikarmadi derken bak sen basimiza gelene
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: civic hb 1.4 206cc sümbül dci
|
kayış finito
__________________________________ bu modeller böyle arkadaşım |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
v kayışıyla ilgili başıma geleni anlatayımda ondan sonra haline dua et
bodrumdayım gece dısco bar vs sonra ev sabaha kadar uykusuz hareketlı bı gece ![]() sabah 8.30 uyku yok bır dus al marşa bas izmir fora... 9mu 10mu 11 mi aydın otobanında 200 210 civarı giden bi s40 ama rahat 160 220 arası 15dk olmuş herşey alışılmış bişekilde bir an önce izmire gitmem gerek.. klima çalışıyordu arabanın ıcı ısındı allah allah dedım baktım klima çalışmıyor düğmesine bastım hareket yok allah allah dedim sağ şerite geçeyim dedim baktım direksiyon ağırlaşmış neyse çektim sağa kayışım kopmamış kayışın baglı oldugu bı yerın demır ayagı ortasından kopmuş radyatöre dayanmış sökemiyorum alamıyorum ne kayışı ne onu radyatörün orda sallanıp sallanıp duruyor öyle 100km gıttım servıse oglen 4e kadar tutul uykusuz salakça sonra git mal mal uyu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
.................................................. .......
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html Son Düzenleyen bladerk; 31-12-2010 16:48. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Audi
|
aku ısıgını bılemıyorum ama dıger soyledıklerın dıreksıyon kutusu ıle alakalı ,ıcındekı hıdrolıkte bosalmıstır muhtemelen ,tekrar hıdrolık koysanda bırsey farketmez cunkı hıdrolıgı tutamadıgı ıcın hıdrolık basıncıda olmayacak ,dıreksıyonun duzelmeyecek.kutuyu sokturup yaptırman lazım
gecmıs olsun.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
Saga sola cevirdiginde ses yapiyorsa muhtemelen poweri olmus olabilir..tamiri mumkun yada cikmasini 150-200 e bulursun..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |