|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gsi - sfi
|
arkadaslar TPS sensörü arızalı veya calısmıyorsa belli devirler arasında ( 3000-4000gibi) arabayı kasma , geri çekme hissi vermek gibi sıkıntılar yaratırmı..eğer evet ise bu sensörün soketini sökerek kullansam bi zararı olurmu araca ve arac bu tarz sorun yapmassa kesin tps arızalı diyebilrmiyiz.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
205 içinmi soruyorsun dostum? 205 de tps sensörünün fişini çekersen belki rölanti ve düz gidişini etkilemez ama dip gazdaki zengin karışımıda sağlamaz. afr den bakarak gözlemlemiştim. 306 veya başka araba için soruyorsan yorumum yok. ancak yeni arabalarda fişini çekince dengesizleşir gibi...
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
306 iiçin sormuştum. rolantideyken fişini cektıgımde çalışmaya devam edıyo aşırı bi sapıtma yok ama sökük halde kullanmadım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
benzin tüketimin artar ve araç kafasına göre birden gaz keser,verir buda seni trafikte sinir eder
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: palio 1.6 16v
|
bosch servısıne gıder degerlere baktırırsın anlasılrı cunku tps arızası her zaman dıagnostic te cıkmaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Al bi avometre gaza basarken omajını ölç. Arada atlama zıplama oluyorsa TPS in bozulmuş demektir.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Classic Volkswagen&e46 bmw
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
tamm deniyim bi dediklerinizi teşekkurler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |