|
|
#1 | |||
![]() |
bu pazar günü 99civic'imi takaslayarak aldım aracı 2006 model, bu araca şimdilik neler yapılabilir? jantdı yaydı gibi parçalar hariç, şunu şu renge boya şunu şuraya bağla gibi ilk olarak borcunu kapatmam lazım çünkü
![]() bu eski Hondam ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” Son Düzenleyen mcanx; 11-01-2011 11:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
orjinal kullan , bunlar aile arabası, zaten ne yapsanda gitmiyor
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ona şüphe yok zaten de
görsel olarak neler yapabiliriz ufak tefek?
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
16'' hafif bir jant, jdm farlar, jdm sarı yada smoke sis farı , type-r ön tampon eki, fk 6-4 yay (coilover imkanlar müsade ediyorsa)
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
bu aşağıdaki link sana yeterince yardımcı olur.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ling-spec.html __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
olum aynı şeyleri 50 kere mi yazayım. zaten yazmıştım yapıştırdım linki
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Güzel 1 jant+yay,amortisor,coilover vs.. tamamdır.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: FN2
|
bence ilk 6 ay orjinal bin sonra kendinden oluyo zaten
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
bronz spoon jant yakısabılır.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” Son Düzenleyen mcanx; 12-01-2011 10:21. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bende var ön lip parlak siyah boyalı , yurtdışından almıştık pazarlıksız 170 tl
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
TR'de yok mu peki? lip veya panjur __________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yok kardeşim, despe geçen gün sattı aracındaki bu panjurdan 130 tl ye verdi sanıyorum
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bu lipten DD-Tune de var diye biliyorum sahibinden.comda dolanırken görmüştüm.
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |