|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic Si 1992
|
S.a. Arkadaşlar Arac 92 Si lpg de aracı ilk aldıgımda bi sıkıntı yoktu ancak ankaraya gelince arac geç toparlama çekiş düşüklügü boşdayken stop etme gbi sorunlar cıkdı ortaya hava değişikligi vs. bşi sebep oldu ama ne çözemedik sıcak biyerden geldi araba bi türlü 2-3 yere gittim hepsi yeniden yazılım atınca düzelecegi hevesiyle yazılım attılar ama değişen bşi olmadı lpg filtresini filanda değiştim ama bi türlü çözemedik sorunu atiker marka sıralı sistem mevcut saglam bi lpg ustası varmı önerebileceginiz ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
ostim alınteri bulvarında üstün otogaz ankara bölge sorumlusu, ama çok işe yaradıklarını düşünmüyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
kardeş işde bize işe yarayacak birisi lazım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Şaşmaz 36. sokak Soylu otogaz Muttalip SOYLU Atiker yetkili bayisi zaten yardımcı olur sana... Telefon istersen pmlerim...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
valla ben kesinlikle tavsiye ederim orasını.arkadasımın aracındada atiker vardı kimse çözemedi sorunu orası bulmuştu
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar üstünel diye bi firma varmı acaba birisi söylemişti öyle bşiy ama hatırlayamıyuorum tam üstün otogazmı acaba oda
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ....
|
üstün var
ama sana herşeyiyle 10 numara işçili cıkartacak adres dersen arkasındaduracagım yer detay lpg 0555 989 70 09 kadir - kendisi sahibi ve 10 numara esnaftır ara görüş fikir almış olursun taktırmasan bile ![]() tüvtürkün hemen karşısında yerleri zaten
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
+1 Bende tavsiye ederim kendisini
|
|
|